a quick inlägg ^^

det blir södertälje ikväll iallafall, kringelfestivalen, ingen aning om de är kul ^^
aja blir nog najs iallafall, ska snart möta melanie vid tåget :) och i södertälje träffar vi elin & amanda :)
måste rusa, pusshej :)


freeedag!

jättedålig uppdatering jag vet, men har varit så sjukt trött på kvällarna... men en sammanfattning av veckan, steelpan har börjat igen. skolan rullar på, trivs bra men det är sjukt långa lektioner så ibland tror man att man ska avlida vilken sekund som helst. men de är kul att ha fått så många nya kompisar :)
idag då, började ca 8 hade första idrotts lektionen vilket bestod av sammarbetsövningar ganska kul faktiskt. sen en sjukt lång mattelektion, fuck vad jobbigt. har upptäckt att jag ligger liiiite efter så måste jobba lite i helgen, fast de är jag inte ensam om som tur är. sen sluta vi vid 12.30 för bilden var inställd för läraren var sjuk. nu sitter jag här, ska städa lite o förhoppningsvis hinna ta en powernap eller bara ta det lugnt en stund så blir det kanske stälje och kringelfestivalen eller vad den heter ikväll med syster<3 och kanske träffar på några andra där? :)
OM ja inte åker dit kommer det nog något mer inlägg idag annars kommer det nog på söndag igen för åker ut i skärgården i morgon med släkten och kommer inte ha datan med mig. menmen hinner nog med iallafall ett inlägg till innan dess :) 


muppbild från lägret o nynäshamn. :)


trött tröttare tröttast.

det är så jag känner mig just nu, alltså det som rubriken säger. usch känns som att jag aldrig kommer vänja mig vid att gå upp tidigt igen och skolan gör så jag är helt slutkörd på kvällarna av någon anledning... men som tur var så var det ingen lång skoldag idag. slutade typ vid 12. men är lika trött ändå ^^
imorgon däremot blir det längre dag, går i skolan till 15.15 sen måste jag stanna i stälje och vänta på att steelpan börjar så kommer inte hem förän... hmm nio maybe? död säger jag bara.
nu blir det något avsnitt av sex and the city, sen ska jag nog träffa min saknade KUDDE. haha.
n a t t i n a t t i : )

gammal bild på en ceepe & ÖVERTRÖTT elin. men man måste ju bjuda på sig själv ibland :)


blogg paus.

hej på er, ja ni som är kvar. statistiken har ju gått ner en aning eftersom jag har haft en liten typ bloggpaus, dock utan förvarning haha. :)  men det var har varit fullt upp med skolan och sånt + läger hela helgen (utan internet och täckning på mobilen) så har verkligen inte hunnit, ledsen för det. men nu ska jag försöka komma igång igen med minst 1 inlägg om dagen efter massa tjat från vissa, och andra har bett att få gäst-blogga för att de ska hända något men tyckte att det var dags för mig att kanske börja igen. så vad har ni haft för er? :) själv har jag börjat komma igång i vardagen igen, trivs riktigt bra i min nya skola och med klassen. känner mig riktigt typ lugn nu när man börjar lära känna alla och upptäcker att det var en bra klass man hamna i :) även om allt fortfarande är nytt och så, men hittills är de bra :) och jag har varit på ett typ steelpan läger i nynäshamn, eller i närheten där iallafall. mitt ute i ingenstans typ, lite bilder från det lägger jag upp senare ikväll eller i morgon om någon är intresserad. det var riktigt kul iallafall, det kunde dock inte mätas med Danmarks resan förra året när vi spelade på en festival där med andra steelpan band från danmark, england och sverige :) men helt klart grymt kul! :D det måste vara människorna som gör det, alla är super roliga, det är omöjligt att inte skratta i deras sällskap. 
men nu ska jag ta och svara på massa kommentarer, och hoppas på att alla mina älskade läsare kommer tillbaka igen. haha. sen blir det kanske sängen eller något, måste ju upp till skolan tidigt i morgon men slutar 12 så de blir najs :)
p u s s h e j j


'




Riverside - Sidney Samson


tiden går lite för fort, hänger inte med ...

hejsan som jag skrev började skolan i måndags så jag har haft fullt upp nu i veckan och de kommer nog fortsätta vara stressigt ett tag till. jag ska snart åka till skolan så hinner inte berätta om dom senaste dagarna  så det kommer ett inlägg om det senare idag eftersom jag bara ska till skolan i typ en kvart och sen slutar jag. så hinner blogga och svara på kommentarer sen :)

p u s s h e j j :)


första dagen på Rönninge.

hejsan är helt slut efter dagen, började med att gå upp tidigt och åka till skolan. första dagen, shit. var ganska nervös på tåget dit kan jag ju säga... men hamna i en klass som verkade helt okej, folket verkade va snälla. och lärarna helt okej dom med :) sen åkte jag till södertälje o va med amanda :D sen kom även Wille och en liten stund senare hans kompis Oscar. trevligt haha ^^ sen drog amanda och lämna mig med dom, vi gick på stan en stund och åkte sedan hem till mig en stund sen fick vi skjuts tillbaka till södertälje av mamma, tog bussen ner på stan från axa sen åkte jag tillbaka xd onödigt egentligen men whatever :)
imorgon blir de att gå upp ÄNNU tidigare för vi börjar 8... jobbigt värre, kommer dö! och slutar 14 då drar jag upp till sthlm me sommarjobbet och går på grönan :D och kommer hem sent så kommer nog inte blogga alls i morgon, och kanske inte så mycket över huvudtaget den här veckan, mycket som ska hända. :)

nu ska jag titta på Sex and the city en stund sen blir de sängen, eftersom ja som sagt måste upp innan 6 imorgon om ja ska hinna va hos emelie vid 7 för att åka till skolan o:
puss & godnatt :)


vart tog sommarlovet vägen?

hej va i axa idag, första gången på länge. och sedan träffa jag min baby Moony, dock bara en liten stund :(
det här blir ett kort inlägg för har lite att fixa inför skolstarten i morgon, är faktiskt lite nervös. första dagen med på nya skolan me nya klassen.... blir nog lite annorlunda att börja gymnasiet, men de blir nog bra :) när börjar ni skolan? :)

p u s s h e j j


I can only tell you what it feels like

är det bara jag som verkligen älskar vädret? sol hela dagen, underbart. nu sitter jag här och väntar på mat pappa ska grilla (y) men aja vad har ni gjort idag? :)
bjuder även på en bild som får stå för dagens outfit och hmm typ sommarbild. haha :)



linne - vero moda
midje kjol - cubus


'



Te amo - Rihanna


fredag med otur? skulle inte tro det va.

som många vet är det ju fredagen den 13e idag, borde man vara rädd att något ska hända? eller är det bara skitsnack att man får otur då? vad tror ni? jag är inte säker på om jag tror på det, idag har det iallafall inte hänt något dåligt. tror jag... än så länge.
idag iallafall har jag varit med en viss kompis idag, satt o njöt i solen o lyssna på något band som spelade vid maren, helt underbart. riktig sommarvärme, det gillas (y) fick även se min älskling, tyvärr inte prata eftersom dom inte visste hur man fick upp dörren eller något sånt haha ^^

p u s s h e j j : )


shopping

här är då det jag köpte igår & idag för er som ville veta :)


NYKLIPPT

så här blev resultatet av klippningen, har dock uppsatt hår på bilden men det är inte så stor skillnad på resten ^^


förändring, bra eller dåligt ?

hejsan är nyss hemkommen från frisören, det blev att klippa lugg. shit det ser annorlunda ut. eller det kanske bara är jag som tycker det? lägger ut en bild sen så får ni se :) och en bild på idag/igårs shopping :)
& nu har towe åkt hem, tråkigt. men vi ses nog snart igen :D nu ska jag svara på massa kommentarer, ligger efter lite ^^ så skriver mer sen :)


onsdag

tjaa har som sagt inte hunnit blogga idag och har egentligen inte tid nu heller. men såklart slänger jag in ett snabbt inlägg. åkte och mötte Towe i sthlm, typ shoppa och lite sånt ett tag sen åkte vi till södertälje och boka klipptid åt mig, så det blir till att klippa sig i morgon. sen åkte vi hem, åt och lite sånt hehe. nu har vi precis varit och hyrt film som vi ska titta på om en liten stund. skriver mer imorgon.


vända på dygnet.

godmorgon! uppe tidigt för första gången på mycket länge, tror jag? men de är det nog värt, och jag känner verkligen att jag måste det, vända på dygnet liksom annars kommer ju skolan bli värre än vanligt... ska snart till sthlm då & möta towe. :) så kommer nog inte skriva så mycket mer förän ikväll, men vi får väl se. nu ska jag svara på lite kommentarer, hoppas alla får en bra dag!

& jag tycker att min lille vän kan ta o komma hem nu o: du vet vem du är.<3

p u s s h e j j : )


happyface :)

upptäckte nyss något roligt,  att idag har ni läsare slagit statistikrekord här på min blogg :)
jättekul att så många läser den, det blir fler & fler för varje dag! känns super :D

p u s s h e j j : )


en hmm.. typ happyface bild från turkiet. :)


how could this happen to me? i've made my mistakes (8)




Untitled - Simple Plan


tisdag

vad ska alla göra idag? :D
själv ska jag snart börja städa, för imorgon kommer Towe hit :D för er som inte vet vem det är, så är det en kompis jag träffade när jag var på semester i turkiet nu i somras :)

skriver mer sen :)


jag & towe (:


film tajm, again...

nu blir de film med lillebror, vi ska se Johan Falk - Vapenbröder.
någon som har sett den? :)


eeliinn' tipsar

tänkte tipsa er om en sak, vill ni ha fler läsare till era bloggar? jag har hittat en sida som faktiskt fungerar, min statistik har gått upp sen jag gick med :) så jag tycker att ni också borde registrera er på länken längre ner i inlägget. jag lovar att det funkar.



http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=eeliinn

Måndag.

Vad händer idag då? någon som ska göra något kul? :)
själv har jag inte så mycket planerat njuta av sista veckan med sommarlov möjligtvis, eller kanske klippa mig om det inte blir av senare i veckan istället. Om någon har förslag på hur länka gärna till en bild :) helst något med lugg, och inte för kort. :)
& jag tycker att det ska bli onsdag nuuu ! :) länga längta längta !
förhoppningsvis kommer en outfit sen, om det finns batteri i kameran....

p u s s h e j j : )


mongobild i know, men jag saknar min tvilling, <3


'




The first one - Boys like Girls

time for bed.

godnatt alla bloggläsare eller vad jag nu ska kalla er. för nu går jag och lägger mig. måste börja vända om lite på dygnet nu. fast de är ju ändå ganska sent.... har iallafall planerat att de kommer en dagens låt och kanske outfit i morgon :) ifall någon skulle vara intresserad.

n a t t i n a t t i : ) ♥


alla har rätt att tänka lite extra på sig själv ibland.

lite dålig uppdatering igår kväll o idag jag vet. men igår var de filmkväll med francia, myyys :) haha.
idag har det inte hänt så jättemycket, dåligt väder är det också...
har även insett att jag borde börja ta hand om mig själv bättre, så har nyss duschat och gjort peeling och sånt.
ska även klippa mitt jätteslitna hår i veckan och förhoppningsvis fixa utväxten om håret inte är i för dåligt skick. så för att försöka få håret lite bättre har jag i en inpackning nu, som jag snart ska skölja ur och se om de blev bättre :)
kan ju passa på att rekommendera Aco's peeling, den finns på apoteket och är inte dyr. den ger jättebra resultat, och den återfuktar även huden. :)


det var allt för nu antar jag, skriver mer senare.


sommarjobb, avklarat.

tjaa har varit och jobbat på morgonen, tömde cafét. så inget mer i parken för i år. eller för mig blir de nog inte nästa år heller, då ska jag ha ett bättre jobb. :)
så idag har vi städat ännu mer, och flyttat över alla grejjer o frysar mm. tillbaka till fritidsgårn.
ska snart till södertälje och hälsa på Francia på hennes jobb mohahah :D

p u s s h e j j  : )

skrubba, städa, diska va mer?

okej dagens jobb blev inte riktigt som tänkt.... börja med att dom ringde från fritidsgårn och sa att vi inte behövde komma förän halv tre. för de fanns ingen som kunde öppna i cafét med oss innan det. så vi kom dit då, fyllde i lite papper och sen fick vi gå till Futurum me en från personalen (eftersom det tydligen var personalbrist så vi inte fick öppna cafét, måste tydligen ha två vuxna med...) där skulle vi städa. guuud va äckligt det var där, speciellt nere i köket/baren. typ millimeter tjocka lager med fett/damm/kladd och annat skit. fyfan alltså. men jag tyckte att jag & min lille vän Dennis jobbade på bra med musik som dunkade i högtalarna och lite humor så gick det faktiskt bra.  dockv kommer ingen av oss satsa på en karriär som städare ;)
Nu ikväll har jag varit ute med Francia, trevligt ^^ gjorde inget speciellt men de va kul ändå. och nu har jag precis kommit in igen. snart blir de sängen. för imorgon stänger parkcafét så vi ska vara på friidsgårn kl 9. måste alltså gå upp tidigt.

G O D N A T T  : )


glasen blev rena iallafall?


proffsstädaren himself ;))


'




Bumpy Ride - Mohombi


jobba jobba jobba....

nu ska jag gå och sega mig igenom dagen på mitt oerhört roliga jobb.
sitta i en regnig tråkig park hela dagen, eftersom ingen kommer till cafét. speciellt inte när det regnar.
någon som ska göra något roligt dag? :)

p u s s h e j j :)


& ronja får stå för bilden eftersom den ändå är tagen när vi "jobbar" (kastar pil på jobbtid) :D


godnatt :)

idag blev de södertälje en stund, hockey monkey, axa o lite sånt ^^  ganska tråkigt men aja.
imorgon ska jag jobba dubbelt pass i cafét. kommer bli sjukt segt. överlever nog ändå men de kommer inte bli kul... men har jag tur kommer calle dit och hälsar på mig, har inte träffat honom på sjukt länge :(

godnatt alla, nu blir de film sen sängen så jag kommer upp i tid i morgon :) ♥


ahww!

dålig uppdatering igår jag vet, men skyller på att jag fyllde år och inte orkade med datorn ;)
jobbade från 13-17.30 igår, men mina super gulliga kompisar som och hälsa på mig på jobbet med presenter.
så snällt att dom tänker på mig (a) sen hem och vänta på att familjen skulle komma hem igen, när dom kom firade vi mig lite fick några presenter men hade liksom inte önskat mig så mycket. sen hände inte så mycket mer men det var en helt okej dag :)
nu ska jag gå och försöka hitta på något, p u s s h e j j  :)


bjuder på en väldigt charmig bild också ;))


bara för att det råkar vara MIN dag idag.

känns som att jag fyller 16, ett grattis kanske ? :)


hemma again.

hemma från amanda nu då :) bästa dagarna, ja svär. <3
skriver nog mer om det sen. upptäckte nu att massa kommentarer har försvunnit, både såna som är publicerade och såna som inte är godkända än. sug get säger jag bara.
känns som att humöret inte är på topp, konstigt efter dom här dagarna....

p u s s h e j j :)