bring it on bitch

2011 var... jag har ingen aning. Mycket bra hände men också en hel del drama jag skulle kunnat klara mig utan. Ett par (läs:många) motgångar och onödiga saker.  Men mycket bra också, nya underbara vänner, resor, träffade kompisar i andra länder och så vidare. Och nu har jag riktigt höga förhoppningar på 2012, det måste ju bara bli bättre. Annars blir jag besviken.
Så en sak, snälla inge mer onödig drama nästa år?!

she doesn't mind.

Sjukt vackert, sitter och sjunger allsång med Simon och Lina.
Ungefär så här låter det:
Lina: I AM TITAAANIUUUUUUUUUUM!!
Jag: NO SHE DOESN'T MIIIND
och Simon: JÄVLAR KOLLA MINA KOMPISAR PÅ SPELET, ÄH FUCK AIIINAA! FUCK AINAAAA!!

årets sista godmorgon!

Nyårsafton idag, woohooo! Skojja, är inte speciellt taggad. Kom på för en timme sedan vad jag ska göra ikväll. Snacka beslutsångest men det sluta med att jag ska vara med Simon och Lina, vi ska vara i mölnbo ett tag och sedan åka tillbaka till järna är det tänkt men vi får se hur det blir.
Nu ska jag väl slöa en stund till innan det börjar bli dags att leta fram kläderna till ikväll och duscha osv.

. . .

I act completely normal around people,  but as soon as I'm alone, Im like the energizer bunny, on crack.



I just wish you would have reached out

Klockan är nästan fem och jag sitter fortfarande i pyjamas, skitigt uppsatt hår och osminkad. Känner mig lite lagom fräsh så där, men har inte orkat göra något åt det. Har ändå bara latat mig hemma idag kändes som en sådan dag. Just nu sitter jag i lillebrors rum igen, passar på att ha lite egentid med honom när han för en gångsskull är själv. Haha, vi kan ju faktiskt vara sams ibland. Otroligt va ?
Snart blir det nog duschen så jag kan börja känna mig som en människa igen haha. See ya later !
Känner mig nästan lite som Bridget Jones idag faktiskt, haha

. . .

'I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers, I'm not afraid
They can read all about it, read all about it
'I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers, I'm not afraid
They can read all about it, read all about it.

wiggle wiggle wiggle wiggle yeah

Har precis kommit hem från ishallen, som vanligt. Haha, känns som att jag är där oftare och oftare nu utan anledning. Eller jo okej, Lina är med där så det är väl en anledning. Nu sitter jag här genomfryst i min nya pyjamas och en filt och ska kolla på någon hockeygrejjs, JVM tror jag det va på tv med Lillebror och Lina.

Grattis pappa !


nördar saints row 2, fett tuffa.


you're my sun.

Är trött i ben och huvudet efter en heldag i skärholmen, men helt klart värt det. En awesome dag med min bästa. ♥ Hittade en skjorta / Carlings  Tröja & underkläder / New Yorker och lite smycken som jag och amanda köpte som julklappar till varandra eftersom vi har så otroligt dålig fantasi. Nu blir det nog film och sedan sängen. :)
gammal biiiild

storm

Kul att det låter som att taket kommer flyga av huset snart, eller väggen rasa in. Börjar få aningen panik fast jag vet att det bara är vinden. Nu blir det iallafall sängen och försöka sova, blev inte så mycket sömn igår natt så..
Och imorgon blir det mellandagsrea för hela slanten i skärholmen med min ängel.

. . .

Don't say things to piss me off, then wonder why I'm mad. It's like stabbing someone & wondering why they're bleeding.



That's a very, merry christmas

Kan helt klart säga att det var bästa julaftonen på flera år, mycket tack vare att mamma inte jobbade som hon har gjort de senaste åren. Vi började med en promenad till kyrkogården osv sen hem och gjorde klart maten och sånt och sedan blev det Kalle Anka och julklappar såklart, standard. Även om jag aldrig orkar kolla hela Kalle haha.
Sen åt vi och sånt och efter det filmmys med familjen och så i några timmar. Gick sen för att möta Adam, så va han här resten av kvällen. :) Kanske inte låter som en toppendag? Men det tycker jag att det var iallafall.
kass kvalité.

. . .

All I want for christmas is you.


FML

granen är ful, jag skar mig på tejpen, julgranskulorna behövde tråd som var omöjlig att knyta, jag är för kort för att sätta upp glitter i granen och pappa asgarvar åt mig. sen försöker granen lägga sig ner, då krävdes de 3 personer att få den att stå någelunda rakt. Pappa måste lära sig att köpa rätt gran när jag säger att den ska va STOR, inte fet på mitten och sne som tusan då går de illa...
Nä nu tänker jag släpa mig upp från köksgolvet och ignorera mitt pågående psykiskabreakdown och titta på Grinchen, NATTI! :D

nu är det jul igen

Trots mitt inlägg inatt om att det bara är en dag kvar till julafton så känner jag ingen julkänsla alls. Tittar man ut genom fönstret är det bara blött och tråkigt som om det vore mitt i hösten.. Det skulle ju vara en vit jul, vi bort ju ändå i Sverige ?
Just nu så städar vi hela huset. Alltså jag, lillebror och min halvt lillasyster haha (Lina för er som inte förstod det). Pappa är och handlar julmat och mamma jobbar men hon slutar snart. Så snart är stressen i full gång här hemma. Kanske julkänslan kommer ifatt mig då?
exakt ett år sedan. pinsamt.

bara en dag kvar.


gullepluttar

Grattis på två årsdagen !

. . .

I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret,
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most.




you promised to never leave me in the dark

Shalalala äntligen jullov! Känns som att jag har förtjänat det i år. Är trött i huvudet och kroppen, oavsett hur mycket jag sover känns det som även om det inte blir så många timmar varje natt. Så tre veckor ledigt kommer bli awesome !
Var i ishallen idag igen av någon anledning jag inte vet men de var väl kul med lite tidsfördriv såhär på kvällen, var med amanda på eftermiddagen men hon åkte hemåt vid typ fem för att avsluta det sista att plugga för terminen. Men nu är jag frusen som tusan igen så nu blir det att mysa ner sig i Onepiecen och sedan titta på något avsnitt av Pretty Little Liars.  Och imorgon ett besök på Boas!
peace out.

i just need you to follow.

Har nyss kommit hem från en långpromenad med Lina och en stund i ishallen när simon tränade klart.
Sjukt kallt ute, så nu ska jag krypa ner i sängen med en helt ny Solo.
Natti !

A smile of joy arrives in me

Bara två ynka dagar kvar till lov! ååh happy day!
Var iväg och handlade lite med mamma på dagen idag och kollade ut lite julklappar jag vill ha.
Sen lagade vi värsta brakmiddagen tills mupparna kom hem från Gimo, med förrätt och grejjer. Och nu har vi suttit hela familjen och tittat på Beck.
Godnatt ! :)

jag vill ha värme !


. . .

Happiness can be found, even in the darkest of time, if one only remembers to turn the light on.


haha, dåliga bildet men jag har tråkigt....

the memory we made remains.

Jag är trött! Som jag skrev så slingade vi Simons hår igår, blev helt okej. Och A kom hit och tittade på film med oss och skratta åt Simon när han skrek om att den där saken man tar fram håret som ska slingas med gjorde ont. Menmen, vi tittade på film osv till typ halv tre då följde jag A en bit på vägen hem och sen hem till min älskade säng. Så det bled en bra kväll!
Mwn inte så många timmars sömn för jag och mamma åkte upp till sthlm i morse för att julshoppa, hittade lite julklappar. Och nu har vi ätit mat och fixat mina naglar haha! Så nu blir det myskväll! Underbart med pappa och lillebrors fri helg!

do blondes have more fun ?

jahaja, en helt ovärd dag i skolan med två filmer.. kul. Sen hem och träna en stund och sedan laga mat för mamma och pappa är på julfest så det blev bara jag, Simon och Lina. Vi ska nog snart pallra oss upp till Ica för att köpa slingmedel till lill' broo som vi äntligen har övertalat till att göra något åt hans hår. Och sen får vi kanske lite sällskap och filmmys, vem vet :) Känns som en helt okej fredag. Mycket bättre än gårdagen iallafall.
han ska äntligen bli blond som sin syster igen, och bilden från Eneskuulan och är typ 2-3 år gammal..
bara så ni vet eller något, hehe

it's okey not to be okey

Sometimes you said I didn't listen to your wordsThat I even made you cry, maybe I didn't show in every possible wayHow much I care

I'm sorry for not being myselfFor everything ending this wayMaybe I, maybe you could need this changeI'm sorry for, for everything

I wish that I could stop your tears from falling downProbably I'd make it worse, maybe I wasn't always thereIt doesn't mean I don't care.

. . .


I bet we get it right this time

Sitter här med en filt och bra musik, nu jäklar ska det skrivas på Sh B uppsatsskiten! Den ska bli klar, så jag kan känna att det är jullov snart. Hade sista provet för terminen idag, Engelska.
Gick nog ganska bra tror jag.
Mamma har nog gått och blivit tokig hon står och sjunger för full hals ute i köket (kombinerat med något som ska likna dans) medan hon lagar mat. Vad hände där liksom ?
Imorgon är det fredag också, ännu bättre ! Känner att trots att jag är så trött är humöret bra ! Vilket har varit väldigt ovanligt för att vara jag på senaste tiden.
Men nu ska jag fortsätta med uppsatsen, ciao!
normal tjej.

your love is a melody, underneath me, running to me

drug of the day

I'm just waiting for people to start asking me to make the rain disappear.

håll i er för här kommer lite klag: jag har brutalt ont i magen, det slutar aldrig regna så jag blir snart galen för all julkänsla har försvunnit tack vare det, jag är trött och måste läsa the testament.
Så nu har jag klagat klart och förövrigt så har det varit en bra dag, så nu blire sängen med min underbara (äckelpäckel) bok! Godnatt!

11 december

Då var jag igång igen, andra satsen lussebullar för i år. Haha, ingen annan i huset vill hjälpa till så det blir jag som får göra det, just nu väntar jag på att det ska jäsa så tänkte passa på att blogga. Idag har jag inte gjort så mycket, gjort klart lite plugg, följt med Simon till IP och bäddat rent i min säng snacka om att det blir skönt att gå och lägga sig sen! Snart ska jag nog ta mig en varm dusch också.
Men nu ska jag gå och fortsätta och se om det blir bra den här gången också :)

written in the stars a million miles away

Sitter för mig själv med bara stjärnan i fönstret tänd, och pratar lite med Wille på msn som tjurar lite över små saker och pratar med Jonne på fb typ första gången på evigheter.
Det suger att bo i olika länder..
Är fett avundsjuk att dom har massor med snö i finland medans vi har regn! :o
Lyssnar på lite småmysig musik sådär och kollar runt på lite hemsidor efter inspiration till julklappar... Tror att jag börjar få en idé av vad en viss Amanda ska få... Men får se hur det blir med det, hihi.


falling through the sky

Godmorgo! Ledig från skolan idag, känner underbart. Synd bara att det är så tråkigt väder... Vaknade iallafall för en stund sen och ska snart göra mig i ordning för att gå till Konsum för en "arbetsintervju" eller ja, inför praktiken men chefen ville att jag skulle komma förbi och presentera mig och prata lite. Så ska göra det, sen bär det av mot Rönningee för ett snabbt besök i skolan, har utvecklingssamtal. Och någongång i eftermiddag ska jag möta upp lillebror, antingen i södertälje eller järna och åka och titta på Linas dansuppvisning! Ska bli riktigt kul att se :)



Didn't think it would turn around

Var ju som sagt på öppet hus igår, riktigt kul faktiskt. Alla hade så mycket frågor osv. Det var fullt upp i beteenderummet hela kvällen! Frös dock halvt ihjäl på vägen hem det var massa minusgrader och min buss var sen. PERFECT COMBINATION!
Idag var det segt däremot, slutade 17 så har inte hunnit med att göra så mycket sen jag kom hem. Men nu sitter jag i soffan och tittar på Plain Jane på MTV och skriver på min engelskagrejj imorgon, ska läsa upp en nyhet osv.
Och för oss Rönninge elever så börjar helgen redan imorgon! Ledigt på fredag, bara en kvarts utvecklingssamtal men det är ju ingenting så är överlycklig. Vill bara sova hela tiden så det passar mig utmärkt att ta igen några timmar som jag missat senaste dagarna. :)

I just need one thing.

Tjaa ! Kom hem från skolan vid halv ett, slocknade direkt. Shit vad trött jag var ! Behöver nog börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna... Så jag sov en stund och nu har jag precis tagit en snabbdusch så ska fixa mig och sedan åka tillbaka till skolan för tröjprovning, middag och sedan öppet hus. Blir nog helt okej, vi hade ju kul förra året :)
random.

SNÖ ♥

Ååh jag är nästan överlycklig nu för det snöar! Första snön i år, alla har väl redan sett alla statusar på facebook eftersom det verkar som att varenda människa skriver om det. Men jag tänkte vara annorlunda och skriva det här istället ! Haha skojjade bara. Men jag älskar snö för er som inte förstått det redan.
Men idag då, en helt vanlig måndag. Livsglädjen försvann lite när klockan ringde imorse, men det gick över. Hyffsat bra humör, förkyldningen är bättre osv. Började dagen med 3 timmar spanska, som faktiskt va chill för kanske sisådär första gången. Och sedan på lunchen en promenad i det underbara och kalla vädret med Ellen, Josefine, Louise & Ellinor. Vi hade liksom 2 timmars rast innan Småföretagandet så något var vi ju tvungna att göra. Sen var det lektion igen, somnade ungefär en miljon gånger. Men nu är jag hemma igen, och nyduschad. Awesome känsla. Nu ska jag nog ta och titta på ett avsnitt av Scrubs och sedan ta tag i lite plugg. Tråkigt men det måste göras...

andra advent.

Har nyss duschat och ska nu fixa mig klart sen bär det av mot ishallen för att fota lillebrors hockeymatch!

See ya later !


bästa.

önskar bara att ellen va med på bilden, synd att du var bakom kameran.

Paniken som uppstår ...

.. när en ambulanshelikopter landar precis utanför huset efter tolv på natten ! Mamma får panik och springer ut, med Peter precis efter sig. Jag får panik för att mamma har panik och drar på mig jackan och springer också efter. Kommer ut till vägen och ser att akutbilen står där med blåljus och fullt med sjukvårdare och flera bilar som inte kan passera eftersom helikoptern stod där. Då helt plötsligt råkar Leif GW Persson knalla förbi, i lilla Järna. För han var en av dom som skulle passera den vägen precis när det hände, så han pratade med sjukvårdarna osv och det visa sig va en tant på gatan det har hänt något med, riktigt hemskt och hon är riktigt gammal typ 98 år tror jag.. Hoppas det går bra för henne, massor med positiva tankar till dig Anna-Lisa !
Okej kanske inte värsta big deal, men jag fick panik och blev aningen skakis för det är ju inte varje dag det landar en helikopter precis utanför huset så hela taket skakar. Och det råkade handla om en jag typ känner. Eller ja, hon har varit min granne sen jag va nyfödd. Aja, nu har jag fått skriva av mig om det och nu tänker jag titta på film och inte tänka på det mer just idag.

we can change the world.

Kvällen igår blev inte riktigt som planerat, en stund efter att jag hade skrivit inlägget här så fick jag oväntat besök av Wille och Tompa, ganska trevligt. Men som sagt inte det jag hade planerat. Dom kollade iallafall på idol en stund med mig. Och Moa åkte ju ut, HELT FEL!!!! Kvällen vart rätt bra ändå, lite småskit hit och dit men aah, hade iallafall min plutt som fick mig att le igen, du är bäst!
Iallafall så ska jag nu ta och pallra mig in i duschen och sen börja göra mig i ordning lite smått för kvällen. :)

idol

Nu sitter jag här och njuter av att vara hemma själv, första gången på länge. Skulle gärna velat att en viss väldigt saknad person kom hit, men så blev det inte så jag får klara mig själv :)
Nu ska jag glutta på idol och mysa i soffan helt OK fredag efter en sådan här vecka tycker jag.

Im just gonna keep on waiting.

Lalalalaaaa 23 dagar kvar till julafton! haha ååh, är taggad som en liten unge igen. Pinsamt?
Naae, inte riktigt. Jobbig dag idag, var så trött och jobbig. Irriterade till och med mig själv... Det kan inte vara normalt. Men är ändå på bra humör! Nu håller jag på och bakar mina attans lussebullar som jag har tjatat om hela veckan för er som har träffat mig. Men nu måste jag fortsätta !

love it.