I went to bed, i was thinking of you'

ännu en helg har gått alldeles för snabbt, men what to do ?
dags för ytterligare en stressig vecka i pluggandetsvärld.
men jo, jag kommer överleva.
tisdag blir de hockey med min älskling Josefine, så de kommer
nog rädda både min måndag och tisdag.
nu blir det sängen, nattinatti :)


plugg, plugg, plugg och mer plugg.



- engelska, baby makes 2 + leta material till uppsats.
- Matte B, rääääkna massor!
- Svenska, Kejsaren av Portugallien
- Spanska, plugga massor med glosor + övning i boken.
- Samhälle, läsa
hmm har jag glömt något nu ?

kul, verkligen att skolan tar över mitt liv.


Hands up motherfucker, *BOOM* headshot !

Hola ! Har haft bästa dagen på länge, laserdome va grymt kul och måste absolut göra om det där snart igen.
Det var vi, (tjejerna) mot två lag med bara killar. Några småpluttar och några typ i våran ålder. Haha, men de blev ganska snabbt utägda av oss tjejer eftersom de underskattade oss grymt mycket mohaha. Visst, vi vann inte men vi va stolta tvåor! THE BLUEBERRY GIRLS! skojja, men vi var iallafall blå :) Det var sjukt mycket roligare än jag trodde att det skulle vara när man sprang omkring där i mörkret och leta efter andra. Men man dog typ när någon sköt en eftersom hela västen man hade på sig vibrerade till.
Sen tog vi iallafall tunnelbanan till gamla stan där vi gick ett litet tag, och sedan lite shopping innan det bar 
av hemmåt igen.
Kortfattad version av dagen, men den var grymt kul. :D
Så tack för dagen, och GRATTIS IGEN AMANDA !






i know it might sound crazy, but that's how it is.

Det är helg och på schemat för idag står det:
Laserdome med tjejerna,
tjingeling!


södertälje sportklubb ♥


PINSAMMA GNAGARE !


rumpnisse.

Sitter hemma hos Josefine och tjockar kladdkaka (bajskaka) tihi :D
har varit i skolan och haft första spanskalektionen sen i nian och de gick väl hyffsat
förutom provet haha.
aja drar iväg på steelpan sen om någon timme.
men tjingeling nu ska jag va med min snygging! :D

för er ska jag göra det tusen gånger om.

Okej, den här dagen var verkligen GRYM !
Jag är megahappyface just nu. En underbar dag med tjejerna, fullspäckad med skratt och såklart hockey och allt va det innebär haha! :D
Så vad har hänt idag ? - jo de här :
Ellen fick gå på sin första hockeymatch och gillade det.
Josefine fick mer att mobba mig för, och förhoppningsvis en toppen dag som vi andra!
Jag blev officiellt den fegaste personen i världen, + samma som josefine.
Och allt de där resulterade i tre mycket glada tjejer :D
För er som läser kanske de inte låter så kul eller särskilt speciellt, men för mig var de nya underbara minnen med de bästa ! :D ♥
Men nu har ni iallafall fått en kortfattad version av dagen. Och det känns som att jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll. :)


Ni anar inte vad glad jag är som har er två, älskar er mina bästaste !
Juste en sak till, Josefine hoppas fortfarande och det kommer jag alltid göra. Det är som en saga och de har lyckliga slut. ♥

Let me shake up your world.

hej hopp !
jag har inte särskillt mycket att skriva för jag
vill inte tråka ut er för mycket med min vardag men.... gissa vad ?
- MORGONDAGEN KOMMER BLI GRYM ! ♥


i whip my hair back and forth nananaa

Var ledig idag, bra start på terminen slutar tidigt varje dag och ledig en dag (y)
men nästa vecka är det slut med det tyvärr... aja åkte till skolan för att lämna en sak med Melissa baby & snyggingen Josefine! Sedan blev de stan där vi åt en grekisk lunch och sedan liite shopping även om de inte skulle bli så. Men det blev en underbar dag iallafall, som alltid med dem, de är ju så otroooligt roliga! ni skulle bara veta vad ni missar ;)
Åkte iallafall hem sen eftersom jag hade lovat att följa med på lillebrorsans hockeymatch. Så kom hem, duschade och fixade lite sen var de dags att åka. Var och tittade på skor osv med mamma innan matchen eftersom simon och pappa var tvungna att va där långt innan matchstart. Åkte tillbaka till Axa och vänta på att matchen skulle börja och då typ gaahh ! nej men haha. Tyvärr förlorade de matchen :( not kul! menmen man kan inte vinna varje match. Kollade sedan på lite av en annan match som inte var spelad av 96orna. hihi, då hade jag iallafall någon något att titta på tills jag äntligen skulle få åka hem. (Melissa snälla döda mig inte?♥)
Nu sitter jag här och funderar på att sova, hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag :)
godnatt!

 ♥

 söt!

 NiNJAAAH !

kärlek ♥


I'm gonna die.

Oh great !
Skola imorgon, är inte alls taggad....
ge mig sommarlov nu, tack?
jaja, nu blir de sängen annars kommer jag vara mer än död
imorgon bitti måste ju upp sate tidigt.
godnatt.


botkyrka bussen åker runt runt runt, runt runt runt......

Jahapp nu sitter jag här och skriver fast klockan är lite över ett på natten. Kanske inte så sent egentligen men är supertrött och borde vända tillbaka på dygnet men nejnej så blir de inte :)
Och Elin tvingar mig att blogga om the day så here we go again. Som sagt jag hade ju en lista på vad jag skulle hinna med innan jag skulle jobba förut hann men allt. förutom att städa mitt rum. Så jag åkte iallafall och mötte mitt lilla älsklings mongo Josefine och vi åkte ut till Axa, fast vi var tidiga så skulle gå och prata med pappa i 96ornas fråd eftersom han är materialare. Och gissa vem vi träffa på där om inte Eliiiiin :D Snacka om att jag blev glad att se henne :') ♥ Har inte träffat henne på flera månader så stod och pratade med henne ett tag, sen gick vi och gjorde oss typ klara för att börja jobba. Sen fick vi stå och sälja 50/50 lotter vid ena ingången i Axa Sportcenter. (för er som inte har förstått vad det är så är det Södertälje SK's hemma arena.)
Vi stod där och sålde tills matchen börja, och tillslut hade vi sålt 4 block med lotter! wooho! Så vi gick in och satte oss för att kolla på matchen och vad händer då? - Jo, något skumt har hänt med SSK för efter ENDAST 1.47 minuter hade de gjort 3-0 !! Shiieet liksom, det var länge sedan något sånt hände. Iallafall matchen slutade 5-3 till SSK.
Åkte sedan ner på stan med Josefine och Lillebror, vi gick till donken eftersom vi höll på att dö. klockan var typ 19 och vi hade bara ätit frukost typ tidigt :s Vi fördrev tiden lite där medans vi vänta på att de skulle gå tåg hem.
Så där, en någolunda kortfattad version av dagen. Undrar om någon ens orkade läsa det här?
Anyway, nu ska jag kolla på Desperate housewifes. Godnaaaatt!

Juste, en sak till. Det rasar snö från taket så de låter som att det kommer rasa in när som helst ifall någon skulle bry sig om det. :)

 - erkänn att man måste ha grymt snygga tröjor när man jobbar ;)

- min saknade lille vän <3

God morgon!

Godmorgon! och den här gången är det faktiskt morgon tycker jag ^^
anyway, glömde bort att skriva igår så here we go, gårdagen kommer lite snabbt också. Började med att va typ död när jag blev väckt asså usch borde få sova tills jag vaknar tycker jag, när jag ändå har lov liksom? Sen åkte iallafall pappa och simon till tumba för hockey såklart, och mamma for iväg till jobbet efter en stund så då satt jag här själv och hade tråkigt.... Men smart som jag är kommer jag på att jag borde fråga Melissa om hon ville ses och självklart ville hon de så jag åkte och va med henne och dödade alltså där några timmar och hade något att gra i princip hela dagen. Det var superkul som vanligt, man skrattar hela tiden när man är med henne haha :D
speciellt när hon sjunger "I whip my head back and forth... lalal" om och om igen och gör sin fina dans... haha :D

Idag: en liten lista på vad jag ska hinna med på en och en halv timme:
- äta något.
- duscha
- hitta några kläder som går att ha till en röd tjocktröja senare.
- städa snabbt i rummet så my parents inte får damp.
- platta håret + smink
- hitta bussremsan.

hmm... ja det borde jag hinna, right ? Efter det åker jag och ska möta Josefine och sedan vidare ut till Axa för att jobba. SSK - Bryäns spelar ju idag och simon den lille skiten måste ju va på cupen så jag super storasystern fixar så någon som gör de han egentligen måste göra i Axa. Känner mig riktigt snäll :')
aja, have to go !
tjingeling :)


snöstorm ?

Godmorgon! eller det är kanske inte riktigt morgon men iallafall :)
då sitter man här då och försöker komma på något att göra, det går sådär tittar jag mig runt omkring i rummet kan jag bara konstatera att jag behöver städa och tittar jag ut så är det typ snöstorm... så det känns inte så lockande att gå ut, och städa vill jag inte heller för de var jag faktiskt jättesnäll och gjorde igår alla rum förutom mitt eget haha...
menmen, de blir väl till att bara ta det lugnt idag då. Låter värsta nolife men måste ju passa på, snart börjar skolan och då lär de bli lika stressigt som höstterminen och då var de jobbigt. Trodde att jag skulle bryta ihop av stress ibland. Så ska passa på och njuta av de här dagarna :)
skriver mer sen, tjingeling :)


bild: norrland 2010

welcome to my silly life




F**king Perfect - P!nk


nananaaa då var det måndag igeen...

hmm jag har aldrig gillat måndagar även om det är lov. Fast jag måste ju erkänna att det är grymt mycket bättre med måndag och lov än bara en vanlig tråkig måndag ^^
Aja idag, vad händer då? Jo jag ska till Södertälje och träffa Amandaaa :) hihi. Det blir kuligt.
Och vet ni ?  - Jag fick godkänt i Matte A tillslut, jag var jätteorolig att jag skulle faila på nationella men igår fick vi i klassen reda på vad vi fick på nationella och i slutbetyg :)
whatever, nu blir de duschen snabbt innan jag ska till tåget.
tjingeling!


ooooldie pic...

Första inlägget 2011

God morgon!
Nu är det ju äntligen 2011, året börjar bra med att pappa och simon har åkt iväg till västerås för hockey, och stannar där till måndag kväll :D så jag är glad, ingen som klagar bara jag och mamma hemma. Vi började de här underbara dagarna igår med att kolla på Mamma Mia! stackars mamma gråter av den filmen, och självklart smittade det av sig så då satt vi där och skrattade och grät om vart annat. ^^
Idag händer nog inte så mycket, Wille kommer hit om en stund. Men jag är typ nyvaken jättekul.... aja nu måste jag nog städa lite i mitt rum innan han kommer haha det ser ut som ett bombnedslag :D

tjingeling


mmm.... vackert