Pappas flicka.


Jahaja nästan två veckor av sommarjobbet har gått. Känns bra men ändå lite sorgligt, trivs riktigt bra nu faktiskt :) Även om det finns folk man gillar lite mindre osv men så är det vart man än är antar jag.
Men jag sliter på så hårt jag kan och hoppas på att det räcker. Det är dock ganska tufft att vara ensam tjej på hela firman men det gäller att ta det med en nypa salt så går det bra :)
Igår träffade jag min saknade Daniel, super kul även om det bara blev en stund. :)
Och idag blev jag totalmobbad på jobbet av de andra sommarjobbarna, vi är fyra st varav en pratar ingen svenska utan finska och alla dom där tre kommer från finland man ba kuuuul! så jag fattar inte ett skit när dom kör igång och babblar på sitt språk o:
Och dom knöt fast mig på en stol idag, och band mig med typ rep och en krok och ritade sedan på mina armar. INTE VACKERT. Hämnd imorgon kanske ? Måste skaffa lite back up först....
Brände mig även i hårbotten, haha careface :D och blev kallas Pappas flicka ;s

Aja snart sängen så, natti natti! :)




 
fint, men det är ju inte precis Picasso....


Good news



monday morning.


Varför är måndagar alltid så jobbiga ?
Det var rent ut sagt ett helvete att gå upp imorse, liksom gå upp kvart i sex på sommarlovet är ju ingen höjdare. Men vad gör man inte för pengar ?
Och jobbet är ju rätt skojj även om det är så satans jobbigt att man halvt avlider.
Fick hålla på med lite läskiga maskiner och sånt på jobbet idag igen, UTAN SKADOR. framsteg.
Sen var det ju även en stund på dagen då vi inte hade ett skit att göra, så jag och Jonas gick till Ica haha, med jobbarkläder i värmen det var ju inte lite varmt om man säger så.
Nu är jag helt slut och ska ta och kolla på Johan Falk på tv om en liten stund sen blir det sängen. :)


snyggchey.dk


This is not the time or the place for broken hearted.



























Sommaren har bara börjat

Hejsaaan
Har nyss haft världens mysigaste kväll med Melanie och Ida, Agnes var här en stund också.
Men aah, kvällen är ju inte slut än fast det är nog snart dags för sängen vi börjar bli trötta här nu och Mella ska upp tidigt imorgon och förmodligen jag med.
Vi bada massa idag och fick lära oss en muppig vattendans till Coconut tree. Hahaa ! Vi har även lyckats baka en kanongod tårta även om jag inte brukar gilla det så var den här helt okej. 
På kvällen gick vi till Ica en snabbis för att sedan grilla mat och mashmallows och efter det blev det massa mys med film i uterummet, Mulan & White Chicks. Najs kombination om jag får säga det själv (: Sånna här kvällar med grillning, filtar, mys och allt det där är ju typ det bästa med sommaren, högt rankat på listan iallafall.  
Och vi fick lite vuxenpoäng nyss för vi ställde oss liksom halv två på natten och fixade disken eftersom hela köket var ett bombnedslag efter den här helgen.
Imorgon lägger jag upp bilder från Midsommar och helgen för dom som vill se. Eller något sånt ?

Nattinattiiiii !

JAG ÄLSKAR DIG !




@Melanies place

Dålig uppdatering, i know. Men det var fullt upp igår med först kubb och midsommar mat hemma hos mig. Melanie var också med sen drog vi till henne för att bada, dunka musik och grilla med hennes storebror och hans kompisar. Mycket najs !
Så vi badade mitt i natten och hade det jättemysigt måste jag ta och berätta, sen sov jag kvar här och vi vakna för typ två timmar sen och nu är vi i full gång att baka födelsedagstårta eftersom det är Melanies födelsedag todaaaay ! GRATTIIIIIIS ÄLSKLING ! Senare ikväll blir det Thairesturang i sthlm, Koh Phangan för att fira henne.
Kanske sover här inatt igen så därför bloggar jag lite dåligt just nu men det lär bli en liten bildbomb på söndag.

Nu ska jag väl gå och hjälpa till eller kanske duscha. Så vi får se när jag bloggar igen förmodligen snart :)

Redan en vecka.


En sliten men mycket nöjd tjej tar äntligen helg. Känner att jobbet börjar bli roligare och jag har lyckats hjälpa pappa med massa saker idag som inkluderade typ farliga maskiner i verkstaden UTAN minsta lilla skråma :D Och jag höll på att avlida när en blixt slog ner ute på gården där, först ser man blixten och sen en jäkla smäll så hela verkstaden skakade och den byggnaden är ju faktiskt stor. Usch jag gillar inte åska :(
När jag var klar med det jag gjorde åt pappa, så letade jag iallafall upp den andra sommarjobbaren som jag brukar få jobba med. Han stod och målade så jag hjälpte honom, och efter tio minuter var typ hela jag täckt med färg. Lika mycket som han hade fått på sig på hela förmiddagen. bra jobbat !
Den här veckan har varit otroligt jobbig och kämpig men samtidigt väldigt kul och jag har lärt mig massor med skojjiga saker.
Och det går inte att ladda upp bilder för blogg,se har damp som vanligt. Men det får bli en annan gång då :)
Aja nu blir det duschen & försöka skrubba bort all färg från armarna, och sen myskväll med Melanie ! :D



ormbiten.

Jahaja, jag som trodde att jag hade vääärsta typ skavsåret ovanför hälen men nejnej....
Det var tydligen ett ormbett, riiiktigt kul ! Som tur var blev reaktionen inte värre än att min fot och vrist svullna upp så det ser ut som farmors fötter ^^ Så jag lär ju överleva.
Så kan det gå när man går i högt gräs, dumma jobb... skojja
Men jag är hyffsat glad ändå, plus att det är halvdag imorgon så det blir nog inte för jobbigt.
Nu blir det sängen nattinatti ! :)



fiiiin bild, sitter vid pappas data så har bara hans bilder som sagt....


onsdaaag

mina fötter avlider. dör.
så nu vet ni det, haha men har slitit på på jobbet som en galning idag.
är helt slutkörd som tidigare i veckan alltså men det är kul där också såklart :)
och massa roligt folk, alla lika udda så det passar mig perfa !
men nu har jag duschat och ätit lite. lite piggare, så ska jag dra till tälje en stund innan jag däckar. pussss


Redan en vecka


En sliten men mycket nöjd tjej tar äntligen helg. Känner att jobbet börjar bli roligare och jag har lyckats hjälpa pappa med massa saker idag som inkluderade typ farliga maskiner i verkstaden UTAN minsta lilla skråma :D Och jag höll på att avlida när en blixt slog ner ute på gården där, först ser man blixten och sen en jäkla smäll så hela verkstaden skakade och den byggnaden är ju faktiskt stor. Usch jag gillar inte åska :(
När jag var klar med det jag gjorde åt pappa, så letade jag iallafall upp den andra sommarjobbaren som jag brukar få jobba med. Han stod och målade så jag hjälpte honom, och efter tio minuter var typ hela jag täckt med färg. Lika mycket som han hade fått på sig på hela förmiddagen. bra jobbat !
Den här veckan har varit otroligt jobbig och kämpig men samtidigt väldigt kul och jag har lärt mig massor med skojjiga saker.
Aja nu blir det duschen & försöka skrubba bort all färg från armarna, och sen myskväll med Melanie ! :D


Grattis min älskling ! ♥





jag älskar dig !


hard work work work, haha

OJOJOJ !
gissa om jag är trött, första dagen på jobbet idag. Det gick faktiskt bra, men jag är helt slut nu.
Träffade massor med nya personer och alla lika speciella om man säger så. Har även en jobbarkompis när jag gör det som jag får börja med, han var riktigt schysst faktiskt, tur det. Hade inte varit roligt att jobba själv. Aja nu blire duschen efter den här extremlånga dagen. :)



knark ♥




Du kanske är envis, men det är därför jag gillar dig.

TJAAA !
Nej men, idag har jag varit i södertälje och träffat en grymt saknad person. ååh, måste bara säga att det var underbart att träffa dig. Jag behövde det verkligen nu. ♥
Sen fick jag vänta på centralen i femtio år ( ca två timmar ) eftersom jag missade bussen jag skulle ta med 10 minuter och bussen som gick 40 minuter senare blev inställt, yaay go SL ! och sen iallafall 17.44 gick iallafall ett tåg. OCH jag har skavsår så jag var lite lagom grinig när jag kom hem. Men när jag tittade in i köket så satt mormor och morfar där, då blev humöret lite bättre :D och jag har fått lära mig att höstlov hette potatislov när morfar gick i skolan. Lite lagom udda sådär.
Nu har vi iallafall ätit grillat och jordgubbar till efterrätt. Riktigt najs ! Får se vad som händer resten av kvällen ska väl iallafall försöka va lite social hemma (:




you're better than drugs.

Okej det här var nog bästa dagen på hela veckan. Den var inte speciell men jag fick för första gången sen jag blev sjuk va med någon så min ängel Amanda kom hit ett tag och kollade på film och lite annat, bäst. Mår mycket bättre efter det. Du lyckas alltid ! :) ♥
Mamma och pappa har en kompis här så det är fullt ös här haha eller kanske inte med det pladdras som satan ! Så jag ska väl ta och umgås lite med min bror nu eller något eftersom Amanda har åkt hem. Och imorgon kommer mormor och morfar hiiiiit, mycket kul eftersom jag bara träffar dom like twice a year. :)

svårt att erkänna...



Welcome to a new deja vu

Okej för det första, jag är fortfarande sjuk men börjar äntligen bli bättre :) och för det andra, har fått frågan (kommentaren finns inte publicerad) vem jag syftar på i förra inlägget med texten om det är "en viss person som blablabla... ". Och nej det är inte han. Jag kan även garantera att personen i fråga inte läser min blogg så ingen av er som läser det här behöver känna sig träffad om nu någon gör det :)
Och för det tredje, hmm jag vet inte men det borde ju finnas med en tredje grejj eftersom ett och två är med.

Men eftersom jag var piggare idag så åkte jag till södertälje med mamma, lillebror och Lina. Ganska trevligt, men blev supertrött och lite smått grinig eftersom min lillebror är så grymt kräsen när det gäller kläder så det tog ett tag. Och för att jag fick skoskav men iallafall.  Nu är vi hemma sedan någon timme, och jag tänkte ta mig en liten nostalgitripp genom att kolla på bilder och sväva tillbaka till balen förra året eftersom just nu har Eneskolan sin bal med årets nior. Det var en underbar kväll det kan jag lova ! :)
Och nästa vecka börjar jag jobba, en vecka för sent men ville bli av med förkyldningen helt först så jag inte går och är sjuk till och från resten av sommaren och det var helt okej med min chef så det är bra. Taggade inför nästa vecka igår genom att prova mina kläder jag måste ha, eller byxorna iallafall ni får ett litet smakprov på det eftersom det var så ooootroligt snyggt haha ! Ett riktigt mansgöra det jag kommer få göra, eller själva industrin är väl det även om jag kanske får det lite lättare ;)

 

Snyggt vaaaa ? ;) haha skojja, men Boas Industriservice here i come.


. . .


Somebody say when the fight is over,
My heart is all burned
And nothing can ease the pain.
I'm falling into something I'm scared,
It's all about him and I can't believe myself,
I behave like a little girl – it's unfair!
When will this fairytale get easy,
When will this doubt disappear from my head?


texten är inte menad lika emo som den kan tolkas ....


sjuk


hejhej mega förkyldning, hejdå sommarjobb. tillfälligt iallafall.
så ja där har ni fått förklaringen till den dåliga uppdateringen idag. jag har verkligen inte orkat, huvudet känns som bly, näsan är täppt och halsen svider som att det sitter knivar där inne. fuuuu....
Har kollat på flera filmer idag, nööörd. haha så kul har jag haft :D fast naae, det var ganska segt. Men förhoppningsvis är det iallafall lite bättre imorgon så jag kanske orkar göra något även om det inte blir jobb.


spelning.


Godmorgon!
Jag har en känsla av att det inte blir särskillt mycket bloggande idag, fast jag brukar ju bara ganska mycket slarvig med det ändå. Men iallafall, ska snart iväg på spelning först två korta spelningar vid Maren i södertälje och sen en lite längre ikväll med en kör. :)
Blir nog kul, så länge det inte börjar åska och blixtra som dom hotar med på nyheterna för då kommer jag få panik.
Men nu ska jag göra mig klar, pusss


esbjerg 09 <3

Give me everything.


åååh va jag älskar vädret !
Det är ju bara för underbart, kan ju inte göra annat än att vara glad.
Åkte iallafall till tälje förut och träffade Amääända ett tag, vi köpte med oss lite gott (fryst mangoooo ! haha nä fuuu, den va äcklig) och gick ner till maren. Vi satt där och njöt av sommarlov hur länge som helst och pratade om allt mellan himmel och jord. Och nu sitter jag här, ska göra ett försök att gå och lägga mig tidigt eftersom vi har spelning imorgon. Så nu blir det nog film och så sen sängen. :) mys.



Bryan Adams.

blev inge mer bloggande igår, var sjukt trött när jag kom hem och pratade med en person i telefon och somnade bums när vi la på. Så nu kan jag berätta lite mer om gårdagen, var på Grönan och utmanade mina rädslor mohaha ! eller egentligen, åkte Jet Line 3 ggr så jag inte behöver dö en gång varje år när jag åker dit så nu vet jag att jag klarar av att åka den haha. Och vi såg en as HET kille, han såg ut som en blandning av Eric Saade och Taylor Lautner, men han hade flickvän....
Sen iallafall kom Melanie och Agnes dit och vi skulle se Bryan Adams wowoowoo, fast dom två försvann sen... aja det var en grym konsert han var riktigt bra ! :)
även om vi fick rådamp på en kärring när vi skulle därifrån som typ smällde till mig i ryggen och börja gapa om att vi var i vägen ? wtf... Och en stackars kille på tåget hem lånade Melanies mobil i panik, han behövde ringa 112. Men ska nog inte skriva anledningen här.
Kom hem med lite sisådär HEL DÖDA fötter och en ömmande rygg men det var helt klart en dag att minnas och en toppen start på lovet :)
Snart ska jag nog träffa Amäända, hihi.









inte världens bästa bilder, men de får duga :)


SOMMARLOV

WOWOWWOOOOO ! äntligen, inge mer skola på lååång tid, kanske inte ska fira för mycket med tanke på att jag ska jobba och sånt i sommar men iallafall det är najs :)
Nu sitter jag hos Josefine och väntar medan hon tvättar håret eller något så ska vi dra till Grönalund snaaart, känns ju som en bra start på lovet. :)

skriver kanske mer sen, puss.

Gårdagen i bilder.





















dålig uppdatering

har haft fullt upp idag så skriver imorgon istället.
nu blir det sängen efter en lång, varm men underbar dag. Natti ! :)

Because we only live once.


Nu har mina små kusifiiiiner åkt hemåt, eller till östertälje iallafall.
Har haft en underbar eftermiddag och kväll med grillat och glass hihi. Har även vart i lekparken och gungat massor med Erik, och såklart var ju Ella och Frida med men jag tror att lillkillen tyckte att det var roligast. :)
Så nu har jag sprungit, tävlat, gungat och massor hela dagen och fått känna mig som liten igen haha.

Helt slut, blir nog sängen tidigt idag... ^^

 

 

 

Dagens låt, bara för att.



nationaldagen.


Har nyss ätit frukost och sånt, nu blir det nog till att sola och sånt ett tag.
Vid tre kommer kusinerna och dom hit, mycket trevligt (:
Och igår tog jag ju mitt första dopp, dock i en 29 graders varm pool men ändå det var underbart :D
aja, solen väntar eller något haha see ya later.
Och det är tydligen nationaldagen idag för er som missat det.

badaaaa

Drar till Melanie och badar i hennes pool nu, underbart ! :D
Första doppet i år, även om det är i en pool haha.
skriver sen :)

Home alone 5.0


Nu har Mella dragit hem och jag ligger här hemma helt själv. Alla andra är goone... Men dom kommer nog snart.
Kan ju vara skönt det med. Har haft en kanon dag, med först massa sol och sen kolla på Grease med massa som jag skrev i förra inlägget. Sen var jag ju med Mella, vi satt ute och åt våra pannkakor med värmeljus och filtar på altanen, mycket mysigt !
Sen kollade vi lite på film och nu är jag själv. En kort sammanfattning av en bra dag :)
Natti ! juste, en sak till. Det flyger in sate läskiga små fjärilsliknande saker i mitt rum hela tiden ;s

 

 

 


pancakeeesss

Tjaa har nyss kommit hem från Grease, och Marielle var asgrym!
Nu är jag med min älskade Melanie och vi steker pannkakor. Mästerkockarna för fan !
WOOHO skojja.
OCH MELANIE HAR FUCKING FEL PÅ SIN SVENSKA IDAG. bara så ni vet.

Sex dagar kvar.

Gaaalet underbart väder det har varit idag ! Började dagen med att sola ett tag, kändes som att va i utlandet. Och sommarlovet har inte ens börjat än. Ibland blir man förvånad över klimatet i det här landet.
Sen åkte jag och Josefine till sthlm ett tag och shoppade lite och aah lite så. Astrött i fötterna nu även fast vi inte var där såå länge...
Aja det var mucho fun och nu tänker jag glo på One tree Hill en stund. Byyeeee :)


If you gonna be the best, you have to take out the best


Jahaja, frida drog nyss. Eller hon blev hämtad, men iallafall hehehee..
Hela familjen Fröberg kom hit och hälsa på förut, mycket trevligt ! och sen drog dom men frida stannade här och vi gick en lång promenad och snacka massor. Sen köpte vi godis så vi kunde tjocka oss lite medans vi kollade på Never Back Down. Åh vad den filmen är bra !
Det blev en riktigt mysig kväll, nu blir det kanske mer film eller något för jag är inte riktigt trött än.


boom boom boom lalalaaaa

lalalaaa, hade faktiskt en bra dag igår fast jag hann inte blogga mer.
Skolan gick snabbt, alla treor va utklädda inför deras poängjakt de va kul att se haha. Gick på stan en liten stund efter skolan och hitta lite fina grejjer, men det ekade tomt på kontot så det blev inga kläder för mig.  
Kewin svek oss på steelpan men det gick bra iallafall, fast jag och amanda fick näästan typ skäll av
en vakt i stadshuset när vi skulle hem sen. Vi fick inte va där för honom, knappt ens för att låna toaletten.
 Fett e-lak!
Idag iallafall, ska jag förhoppningsvis träffa Frida eftersom mina kusiner från norrland kom till södertälje idag. Mucho fun. Nu ska jag gå och fixa lite. See ya lateeer.


vem uppfann väckarklockan ?


Har nyss gått upp och det var såå inte roligt. Vill sova meraaaa !
Aja drar väl till skolan om en stund för att typ ha avslutning i samhälle och svenska så inget jobbigt haha.
Sen får vi se vad som händer på eftermiddagen, det är iallafall steelpan i kväll typ :)