. . .


snälla, jag saknar min bästavän kan det inte bara bli som vanligt igen?

happy birthday my dear !

I lördags så firade vi ju våran älskade Ellens födelsedag.
Blev en sjukt mysig kväll, dock ingen Melissa där. Det sög.
Orkar inte skriva så mycket så lägger ut några bilder istället :)

höstlov.

Äntligen höstlov, känns riktigt bra. Synd bara att den här veckan säkert kommer vara slut på nolltid...
Igår efter skolan åkte jag till Josefine och vi åt en riktigt god middag sedan slöa vi framför Idol och jag lockade hennes hår. Sen gick vi och träffa några av hennes kompisar och sen var det dags för mig att åka hem. Slocknade nästan direkt var så sjukt trött..

sunrise avenue ♥

http://www.muzu.tv/gb/sunriseavenue/live-broadcast-music-video/1170062/
just nu kan man se Sunrise Avenue live ! oooh jag döör, (ursäkta fjortisvarning) men dom är bästaste någonsin haha ! :D

here i go again.

Kom precis hem från skolan, bara en lektion idag. Engelska. Visst den va tre timmar men helt okej ändå :)
Nu ska jag dra på mig träningskläderna och vara duktig och kämpa på med träningsprojektet och sedan blir det en varm dusch.

Järna - Täby

Har ganska nyligen kommit hem från ishallen.
Simon spelade sin första match för Järna J-18 mot Täby.
Så jag åkte dit med my parents och Lina för att kolla på muppen. Tyvärr förlorade dom matchen, men dom spelade jättebra, jag blev inte dissad och simon verkar nöjd. Dock dog mina tår på kuppen... Men dom lever nog imorgon om jag har tur. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka få tillbaka värmen. GODNATT ! :)

Search for the answers i knew along

Grymt stressig dag i måndags, och igår var jag ledig men hade av någon anledning inte tid med bloggen då heller tyvärr. Eller så var det kanske bara brist på något vettigt att skriva ? Vem vet.
Idag var det skola igen iallafall, började med 2 timmar småföretagande. Helt okej, men ganska tråkigt ändå. Jobbade i smågrupper och skrev en "essä" vem tusan använder det ordet ?! Sen var det idrott, gjorde inte så jättemycket där heller eftersom det var några i klassen som gjorde step-test. Efter idrotten drog jag mig mot tåget eftersom geografin var "inställd". Men fick sitta i hamn och vänta en halvtimme innan tåget avgick hemåt. Kul...
Ungefär så har min dag sett ut, intressant ? - Naae.. Men något ska man väl skriva ;)

for me, it isn't over yet...


I don’t want to miss out on the holiday

Hann inte riktigt med att skriva igår så tar de nu.
Kollade ju på film med simon, lina och adam i fredags kväll. Dog ungefär jättemycket, ska aldrig mer se paranormal activity 2 lovade jag mig själv. Och igår gick vi upp tidigt och hjälpte mamma och pappa att tömma källaren alltså alla fyra, känns som att vi var riktigt duktiga.
På kvällen gick jag och mötte bästa miranda för att ha film/tjockiskväll. Så vi köpte lite grejjer med oss från ica och gick hem till mig och kollade på Friends with benefits och tjockade oss på det vi hade köpt. Sen skulle vi "nattvandra" fick vi för oss så vi gick ut och Miranda hade panik ungefär så fort det kom en bil osv. Haha men kul var det :)
Sen gick vi in igen och kollade på Paranormal activity fast den första filmen dumma som vi är.... Jag som hade lovat mig själv att ALDRIG se dom igen!  Och jag fick kolla lite själv eftersom hon somnade då och då haha, tillslut blev klockan 2 och då var det dags för tröttisen att ta nattbussen hem. Väldigt mysig kväll blev det iallafall :)

fullt hus.

Kom hem från en stund sen. Har idag lärt mig hur man räddar liv så jag kan bli nya superwoman. Typ. Vi hade HLR i skolan fast vi egentligen var lediga. Kan inte rekommendera att pussas med en plastdocka.. Men iallafall, så hemskt var det inte. Eller ?
Sen stress hem för att äta något snabbt (kan meddela att kylskåpet var HELT tomt...) och sen gå tillbaka till tåget för att åka till Axa sportcenter med Miranda, SSK - Rögle. Några galna gubbar som satt ovanför oss gjorde min dag typ, satan vad roliga dom var. Det blev en supermysig kväll och nu tänker jag glo på film med alla muppar som är här. Ja vi har fullt hus för tillfället. puss !
min kärlek, han (hon) är så fin!

it's hard not to think about it.

Hemma igen och har krypit ner under täcket med en tjocktröja på. Kändes verkligen som att jag skulle frysa ihjäl där ett tag. Shit vad kallt det är i Järnas ishall.... Men åh så kul det var att titta på hockey, jag tror att jag är kär i en sport... Konstig tjej.
Träffade iallafall Miranda och Jenny där, riktigt länge sedan jag träffade dom. Och Lina lyckades få pucken i luvan på jackan, haha ! Det var riktigt roligt. Tyvärr förlorade järna matchen, och även SSK mot rögle. Men det blev förlängning i den matchen så 2 poäng fick dom allt. :)
Nu ska jag stänga av datorn och sova är riktigt trött nu känner jag, ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna. Godnatt !

nittonde oktober.

Har nyss ätit, och nu ska jag klä på mig massor med kläder och sen gå mot IP med Simon och Lina för att titta på Järna bj som har hockeymatch. Blir nog kul ?
Ledig imorgon, så det kommer iallafall bli awesome även om jag har lite plugg att göra. Aja, see ya later :)

. . .

You can pretend that i don't exist,
but you'll see my face everytime you kiss.



call me hopeless, but not romantic.

Dålig uppdatering...
Aja jag överlevde skogsutflykten med klassen i fredags, var inte så hemskt som jag trodde men det kunde fortfarande varit så mycket bättre. När jag var hemma därifrån kom F hit och vi och Lina tittade på idol och så, mysigt. Igår hände inte så mycket, försökte plugga spanska men det gick inte så jättebra men jag försökte tålmodigt ett tag. Mer än vanligt faktiskt, även om det var utan framgång.
Sen tittade jag på film med mamma på kvällen, Just go with it. Mycket rolig film :)
Idag så ska jag ta tag i plugget i think, måste få klart några punkter på plugg-listan iallafall. Och sen ska jag och Lina gå och klippa oss, får se hur det blir. Är nästan lite nyfiken själv samtidigt som jag inte vill ifall jag skulle ångra mig liksom. Men det kan ju inte bli värre än att det får växa ut till så jag har nu.
random bild från förra hösten, eller om det var förrförra ?

and i don’t ever ever want to grow up, eh


avlider.

Hej !
imorgon ska vi på någon satans busstur med våran geografilärare runt typ sörmland och titta på stenar och mossa eller något. så inte okej. så ja, jag är tjurig över att behöva va i skogen hela långa dagen.
godnatt !


We've said and heard the ugly lines.

Sovmorgon, bra eller dåligt ? Hmmm... Man blir sjukt seg av det samtidigt som det är asskönt att inte behöva gå upp typ jättetidigt. Shit vilket i-landsproblem.
Ska snart göra mig klar och gå mot bussen för att sitta i skolan till 17.00... Jippiiie ! Eller ?
Gaaaah! Vart är sladden till Ipoden när jag mest behöver den ?!



Snygg tjej ! Helt så där... Vad heter  det ? - Nyvaken...


sjuk part II

Jaha nej men det här var ju superkul. Nu är jag sjuk igen.
Hemma från skolan idag för mamma tyckte inte att jag skulle pallra mig dit när jag är halvt död av förkyldning. Så det var bara att gå och lägga sig igen efter att ha kämpat sig upp vid ca 6 imorse. Så nu har jag sovit totalt 12 timmar, behövligt? - JA ! Men mår fortfarande inte bra. Kanske behöver en ledig dag ändå, för du är jag trött på denna förkyldning som bara kommer tillbaka gång på gång... 
 Måste snart åka till södertälje för synundersökning även fast jag är sjuk. Men om jag bokar om tiden igen kan de ta flera veckor innan det blir gjort sååå... Blir iallafall hämtad av pappa efter det så jag slipper åka med älskade SL hem vilket tar ca hundra år . Så det är positivt i guess. Och nu svamlar jag igen. Aja see ya later !


Got my feet back on the floor

Huset är städat, jag har duschat och fixat mig lite. Så snart kommer tjejerna.
Mucho najs, de blir tacoooo och sen film. Och nu sitter simon och hans kompisar och dunkar musik i hans rum. Undrar hur länge dom ska va här? Lillebror ska INTE få förstöra kvällen för mig..
 Skriver mer latero (:


8 oktober

Vaknade för typ en timme sen, är det verkligen redan helg igen? Jag tycker att den här veckan gick riktigt fort.
Har nyss suttit i vardagsrummet med pappa och bråkat MED HDMI kabeln, som inte ville som vi.... Men jag tror att det löste sig. Nu ska jag städa det sista och ta en dusch så kommer tjejerna om några timmar för myskväll. Kommer bli awesome :)

i set fire to the rain.




Du vet inte hur det känns.

Försöker tala till dig
Lyssnar men vill inget säga till mig
Slutar tala till dig
För jag hör inte någonting från dig, nej
Och jag drömmer om dig nästan varje natt
Och varenda gång jag drömmer så är jag fast, i dig
Men jag säger god natt och somnar om .


Varje dag är likadan.

Var på Utrikespolitiska Institutet med klassen idag, var riktigt segt... Sen åt jag, Amanda och Josefine i sthlm innan vi begav oss hemåt. Råkade somna en liten stund när jag kom hem, heeelt oplanerat. Eller kanske inte, men till mitt försvar kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Haha dålig ursäkt känner jag.
Och nu har jag suttit och koncentrerat mig stenhårt på engelskan och geografin i två timmar, känns riktigt bra nu efteråt men shit va jobbigt det var att börja. Så nu ska jag glutta på Desperate Housewifes, borde förtjäna det nu.
 


It's written in the stars

Bara jag hemma just nu, One piece och ensam mamma söker på tvn. Känns som en helt okej måndagkväll. Men jag undrar ändå när familjen kommer, och varför ingen svarar i telefon ? Snacka om att bli dissad.
Imorgon blir det iallafall sthlm med klassen för något med samhälle B. Men nu ska jag strunta i datorn ett tag, hejsvejs !


ångest.


kärlek på låten !

It's a strong memory still today
It feels so good with your body close
Those days are gone, time flied away
And it's what I'm dreaming of still today

(I'm sad to see that this was all we had
But within my heart you'll have a place deep within my heart
A special place for you
No matter what was said and done within my heart
You'll always be inside my heart as long as I live)

Every little beat within my heart
It's still beating for us
Every little piece of my heart
It's still longing for us
I am not strong enough, I know
I cannot ever let you go
Within my heart, within my heart
(Within my heart, within my heart)


Elitcupen 2011

I igår (Lördag) spenderade jag hela dagen i Mälarhöjden, och mestadels i ishallen där. Lillebrors lag har cup där i helgen så tyckte att jag skulle vara snäll och följa med. Fast det är ju rätt kul också, men det råkade bli hela dagen. Trodde att det var en/två matcher men inte att det skulle va 4 timmars uppehåll till nästa match efter att den första hade spelats så det blev en heldag. Men det var kul :)











fredag.

Har inte haft tid att blogga tidigare i helgen, men här kommer en liten update från i fredags.
Först var det skola som vanligt, sen drog jag till sthlm och träffade Fredrik. Drog runt honom i lite olika tjej affärer vilket jag inte riktigt tror var uppskattat menmen, han får skylla sig själv :)
Sen satt vi vid kungsträdgården och pratade ett bra tag om ett och annat. Men det var en trevlig eftermiddag iallafall. Även om jag var sjukt trött... Men det hör till i veckosluten.