VALBORG 2012


Man kan inte annat än att älska vädret.

Fick en lång sovmorgon idag, awesome. Och nu har jag fixat lite grejjs pappa tvinga mig att göra så nu väntar jag på att dem ska komma hem igen så jag får övningsköra lite idag igen, haha märks det att jag vill ha mitt körkort direkt när jag fyllt år..?
Har iallafall gjort en väldigt sen frukost och ska nu byta om till shorts för första gången i år och gå ut på altanen och äta min frukost och skriva lite etikläxa tror jag. see ya latero!

it feels like im playing with fire.

Bestämde mig tillslut (med en del övertalning) för att åka till M. Kändes mycket roligare än att ta tag i plugg, och det blev det också. Vi gjorde inte så mycket, film osv. Och sen var det dags för mig att åka hem men jag träffade melis en stund istället. Hade nog redan börjat sakna henne trots att jag träffade henne i fredags...
Och ni vet att jag var avis på alla 93or som hade mösspåtagning häromdagen? Igår fick jag prova på hur det var att vara student. Haha, eller ja jag lånade M's mössa en stund och låtsades...

it's hard to remember how it used to be

Idag har jag hittills hunnit med att städa mitt rum för första gången på evigheter, övningskört mer och lite annat. Ganska effektiv..?
Nu funderar jag på vad som händer härnäst, åka till M som jag inte träffat på evigheter eller stanna hemma och göra sånt jag egentligen måste typ en miljon skolgrejer osv? Svårt val faktiskt...

huvudvärk

Jag har brutal huvudvärk, kul så här på en lördagskväll... Mamma tror att det är spänningar i nacken som gör det sen jag övningskörde idag. Fick köra landsväg, vagnhärad - järna. På en parkering och ute vid almnäs. Gick helt okej men ändå inte awesome. Nu orkar jag inte med datorn mer, skriver kanske något mer senare :)

The fire - Sons of midnight

ni som inte har hört den här måste lyssna på den! jag har haft den på hjärnan i flera dagar och den försvinner inte...

keep it burning

Äntligen fredag! Och vi fick en liten sovmorgon vilket var hur skönt som helst. Ska gå mot bussen om kanske 25 minuter för att åka till skolan och köra Thai Qi och Shi gong (stavning?) med ettorna och sedan dansa zumba och lite annat. Men slutar 12 så det blir en kort dag!
Måste även nämna att jag är avis på treorna som har mösspåtagning idag..
förhoppningsvis behöver vi inte göra typ sådär...

aloe vera / mor och dotterkväll

Nu vet jag vad det var jag skulle följa med på! Eller ja, jag vet inte vad jag ska kalla det men kan förklara. Linas mormor säljer dyra (haha) super aloe vera produkter och visar massa så ikväll var det ungefär som en mor och dotter kväll. Så det var vi, lina & mia och några andra där. Vi fick göra rent ansikterna, ansiktsmask, varma handdukar, ännu mer rengörning och insmörjning. ( en lätt summering ) Så ni tjejer som läser det här förstår nog hur underbart skönt det var? Så nu är mitt ansikte renare och lenare än någonsin ungefär. Vi beställde även massa produkter som vi snart får hem, kommer få riktigt fin hy då förhoppningsvis! Har precis tagit en snabbdusch och nu ska jag nog krypa ner i sängen.

Varför fungerar det inte som det ska?

Har nyss varit och övningskört igen, och idag gick det inte bra. Inte bra alls... Vet inte riktigt vad det var men allt jag kunnat klockrent tidigare blev fail. Plus att det är skitväder så mitt humör är inte på topp.
Men nu blir det middag och sedan åka till mölnbo med mamma för något grejjs, förklarar kanske sen  vad det var när jag själv vet.

Maroon 5 ft. Wiz Khalifa - Payphone

tack för tipset ellen!

All of our bridges burned down.

Som ni kanske förstod i mitt inlägg i söndags så hände något som inte var särskilt kul, Men det är inget jag tänker dela med mig av här. De som jag tycker "bör" veta vad det handlar om vet redan. Det är alltså anledningen till att jag inte har bloggat. Kanske inte kommer vara superaktiv närmsta tiden pga det och även att jag är sjukt stressad för tillfället. Skolans fel.
Men jag lever och mår relativt bra men inspirationen är inte precis på topp. Men jag ska försöka blogga ändå. Aja, nu vet ni det.

. . .

Idag fyller himlens vackraste ängel år.
Grattis farmor på 88 årsdagen!
Ibland tror jag att du fortfarande är här med mig, det känns så. Som att du kommer när jag verkligen behöver dig. Fast jag vet att du aldrig kommer tillbaka som förut. Jag saknar dig fortfarande, varje dag.

. . .

aj, det där sved.
synd att inte ens silvertejp kan laga ett hjärta som gått i bitar.

Hejdå utväxt.

Sitter här med hårfärgen i håret, äntligen ska utväxten bort och den ojämna färgen ska bli jämn i think. Men förutom det blir det nog ingen större skillnad, hoppas jag. Skriver mer sen om jag hinner.

fredagsmys

Äntligen fredag, hur skönt som helst! Är helt slut och har haft den där "sjukkänslan" i kroppen hela dagen. Och kvällens planer att träffa M blev tyvärr ändrade så nu blir det myskväll med mamma och ben & jerrys.

Stiff Dylans - Ultraviolet


Kommer nog drömma om resolutioner och kavajer inatt..

Jag som trodde att jag brukar vara trött, men idag är det värre än vanligt.
Har varit igång sen 5.30 imorse och vid 6.30 skjutsa pappa mig till tåget efter det har det inte varit en lugn stund.
Det tog 2 timmar att åka till Vallentuna Gymnasium vilket var lite drygt men det var en rätt kul och givande dag, inte alls så förjävligt som jag trodde att det skulle bli. Vi har alltså löst världsproblem idag synd bara att riktiga FN inte ser våra resolutioner.... 
Proppat med folk, rörigt, varmt och bara massa kostymnissar överallt. Men ändå en kul grej. Vid tre ungefär tog skoldagen slut. Åkte då in till sthlm en snabbis med Josefine, Amanda och Ellen för att köpa lite grejjer till i helgen och ta en mysig fika på Waynes efter den stressade dagen. Och nu är jag helt slut, hela kroppen är öm även om ni kanske inte förstår hur "påfrestande" dagen var men iallafall och nu vill jag bara sova. Så det är dags för sängen, godnatt! :)

äckel rollspel.....

Sitter här och är grymt stressad för imorgon, FN-rollspel står på schemat.... Alltså ska vi gå upp megatidigt för att åka till Vallentuna Gymnasium och prata världsproblem hela dagen. Dock så står jag och Amanda för Kongo-Kinshasa och ingen kommer kunna samarbeta med oss. KILL ME.
Nu ska jag gå och förbereda lite mer och försöka hitta någon som vi kanske kanske kanske kan samarbeta med iallafall.. Och förhoppningsvis så släpper mitt deppmode över de snart haha!

17 april.

Kort dag i skoan idag, bara pedagogiskt ledarskap där vi jobbade med grupparbeten så det var najs. Åkte ner på stan för att leta 18 årspresenter med Josefine efterskolan och sedan vidare till henne en stund. Mötte sedan upp pappa för att åka till körskolan. Så nu sitter jag här med teoriböckerna och pluggar eftersom jag fick läxa direkt. Har även bokat in alla teorilektioner plus 8 körlektioner. Så hoppas på att det inte tar allt för lång tid innan jag kan köra upp. Längtar! fast jag är nervös ändå...

"is this what having a stroke feels like, because i like it"

Fasen då... Huvudvärken är fortfarande kvar, fast den har släppt lite tror jag. Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på Glee en stund innan jag somnar dock ensam. Aja det funkar det med.
Och juste, min mongolida vän är äntligen tillbaka i sverige också. Måste erkänna att hon är saknad..

step one.

Vuxenpoäng till mig, har handlat på cervera till mig själv idag för första gången. Måste ju ändå va lite vuxet..? Och fyllt i lönepapper så jag får mina pengar. Det är också vuxengöra enligt mig. Haha.
Men nu ska jag gå och leta rätt på ipren och sedan ta en varm dusch och hoppas på att huvudvärken släpper. see ya!
at work.

avlider


some say we're never meant to grow up

Tränat, solat och duschat. Känner mig som ny igen, eller njaae men det känns bra haha.
Nu ska jag göra mig klar och sedan träffa hunkey-dunkey en stund. :)

Lördag

Gick och la mig rätt tidigt igår så har fått sova 11 timmar utan att vakna, det var riktigt skönt. Nu håller jag på att göra frukost och sen ska jag väl börja fixa mig för att åka till sthlm med Kewin och Amanda. Bio och mat är planerat, i think. Egentligen fick Kewin det i present av oss för nästan två år sedan men det har inte blivit av haha...  Men det blir nog en bra dag iallafall.

hard work work work

Jag vet att jag inte har bloggat något de senaste dagarna, men jag har ärligt inte orkat.
Som ni vet så har jag jobbat hela veckan det var faktiskt kul. Fick nya kompisar osv haha men var sjukt trött när jag kom hem så det blev inge bloggande. Lägger nog ut lite bilder från veckan senare i helgen. :)

tänk att en låt kan säga exakt hur det känns...

Tell me what's happening, I know something's wrong
I can tell when you lie, I can tell you've stopped trying
These last three weeks past and we've barely talked
I think I know, and it's breaking my heart
Am I in or am I out?
Can I love you forever through this?
Can I trust in you forever through this?
I don't know how to stop, how to stop
These teardrops aha
That drip drop drip drop


Back to work

Börjar bli dags för sängen känner jag. Upp tidigt imorgon börjar jobba kl 7... AWESOME DUDE.
Kommer vara helt död, värre än vanligt på morgonen förmodligen. Fast det blir nog kul också, för er som inte redan vet så ska jag jobba på Boas, som förra sommaren. Plus att en av mina kompisar från förra året också jobbar den här veckan, så nu blir det payback för mobbningen haha.
Natti!

I know her faith is strong

Melissa är bäst.
Så nu vet alla det, hade en supermysig eftermiddag med henne på stan. Hittade ett par byxor, hon köpte smycken osv. Fick prata av mig lite också, har inte riktigt orkat vara social eller pratat överhuvudtaget de senaste dagarna men för en stund så släppte spärren.
Vi pratade även om att dra till London bara hon och jag i början på hösten, HUR NAJS?!
Nu ska jag göra en stor kopp te för jag håller på att få en megaförkyldning och det dödar mig, okej kanske inte men det är jobbigt... 


Within my heart

Jag har säkert lagt upp den här förut, men den är ju bara för bra. :)

. . .

Okej jag orkade inte skriva mer igår.. Fy på mig.
Men nu är jag iallafall snart färdig fixad för att gå till bussen. Ska träffa min bästaste melis.
Och ska försöka hitta ett par byxor på stan som passar till FN-rollspelet vi ska på. Ja, det är nog bara
de från klassen som förstår vad jag pratar om nu.. Aja see ya later!

. . .

Dåligt bloggat idag hehe.
Men oh shit, brutal matkoma. Jag tror jag dööör... Återkommer senare!

Want to bet?

Har nyss varit ute på en kylig kvällspromenad med Lina eftersom simon dissade henne och drog ut med kompisar. Så vi gick ut och mätte en sak haha! Men okej, det var så här att jag hade slagit vad med pappa om hur långt det var mellan blomsterbutikerna. Jag trodde 50 meter, och pappa 170. Det var 70 meter, så jag var närmast mohaha! Och sedan gick vi en runda, ganska skönt trots kylan...
Bilder kan ni hitta på hennes blogg som finns under "länkar".



I just want to drive away

Var ute och övningskörde med pappa på riktigt idag. Gick ganska bra tror jag, han sa det iallafall.
Första frågan jag fick när jag kom hem var "HUR SNABBT KÖRDE DU!?!?!?" kul lillebror, det blir intressant när han ska lära sig att köra och inser att det inte går så snabbt i början haha!

Glad påsk!


. . .


Långfredag

Orkade inte blogga något igår, och idag har jag egentligen ingen inspiration heller... Men aja, långfredagen är verkligen lång har jag insett nu. Är på något konstigt halvdeppigt humör utan anledning så jag bestämde mig för att bara vara hemma idag men det blev snabbt långtråkigt. Så vad ska jag hitta på nu? Jag har ingen aning men kommer säkert på något snart, hoppas jag. Vill ut och ta en powerwalk men nejnej vädret strejkar så det är blött och snöigt så hoppar den idén tillfälligt iallafall. 


Om varje dag i året vore helg, så vore nöje lika tungt som möda.

Känner att bloggen bara blir tråkigare och tråkigare, har inget kul att skriva om liksom. Bara min vardag men det är ju inte kul att läsa om... Får försöka fundera ut något kul att skriva. :)
Men nu sitter jag här, nyduschad och insmord och håller på att måla naglarna som ser förjäkliga ut just nu. haha. Sedan blir det sängen med min älskling :*
Skojja, mitt sällskap blir svenskaboken som ska va utläst imorgon (impossible), någon mer än jag som inte förstår sig på Hamlet? Aja får kämpa med den en stund och sen sova. Bara EN ynka dag kvar tills lov!

Tisdagsmys

Pluggeftermiddag med Amända, sen en powerwalk med Lina och nu har vi filmmys i mitt rum. Eller ja, hon tittar på något franskt och jag på annat. Känns som en helt okej tisdag, en extra syster, film och en varm one piece det kan ju inte vara annat än aweseome. Am i right?

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

En helt vanlig måndag, inte helt kasst humör men annars som vanligt. Kanske saker börjar lösa sig?
Och har nyss varit nere i garaget med lillebror som mecka med sin moppe för andra dagen i rad. Börjar att han har flyttat ner dit... Svinkallt men helt ok med lite typ kvalitetstid. ;) Nu blir det mys framför tvn en stund och sedan sängen.  Tagga pedagogiskt ledarskap imorgon och sedan övertid i skolan och skriva resolutioner... AWESOME. Eller?
den fula moppen. haha!

I want to feel safe and warm, just for a second.

Är det bara jag som tycker att det är så otroligt avslappnande att duscha med bara ljus tända i badrummet istället för lampan? Verkar visst bara vara jag i det här huset som uppskattar att lampan gått sönder...
Kom hem från skolan för en stund sedan, trött som vanligt.
Men nu har jag tagit en "mysdusch" så nu mår jag bra igen!

. . .

Det är så tydligt att något är allvarligt fel när det till och med är jobbigt att se dig.

days like this i want to drive away

Som ni kanske förstod så skulle jag ut och köra förut, eller ja känna på bilen lite. Rullade några meter, lärde mig dragläge och teori hit och dit. Kanske inte är så mycket? För mig är det de iallafall, fett stolt tjej asså. Så nästan hela dagen har spenderats i bilen. Har även hunnit med att baka med mamma, plugga lite osv. Nu blir det nog duschen och sedan chillkväll eller något sådant.

Nu kör vi!

och ja, jag använder min lillebrors kläder...