drömmen om att åka båt till skolan blir nog snart sann...

Idag var feben äntligen borta, visst var bara sjuk i två dagar men de kändes som en halv evighet ungefär. Och som dom flesta vet så har regnet verkligen öst ner idag men jag, josefine och amanda trotsade regnet och åkte upp mot stockholm för att köpa lite saker och hitta en present åt monia som fyllde 19 igår.
GRATTIS MIN BÄSTA HUNKEY-DUNKEY! ♥ 
Hittade två toppar, ett halsband och presenten. Kanske lägger upp bilder på det imorgon om jag orkar. Men nu måste jag ta en dusch innan det är dags att gå mot bussen igen för att åka på födelsedagsfirande. 
 
så fin du är min älskling.
 
 

sjuk

Kom aldrig iväg till skolan igår för det visade sig att jag hade feber. Så var helt sänkt hela dagen.
Idag är jag lite piggare så har varit i skolan snabbt och hämtat rättskunskapsboken eftersom jag ligger sjukt mycket efter redan efter två dagar, kul.
Menmen nu ska jag väl försöka plugga, see ya later.
 
humor
 
 

. . .

Älska känslan av att först ha försovit sig, och inte nog med det så har man migrän.
Så nu sitter jag hemma istället för på engelska lektion, men ska snart åka mot skolan. Det verkade som att tabletterna och någon timmes mer sömn hjälpte iallafall, det mesta av huvudvärken har försvunnit så får hoppas att den försvinner helt så jag orkar med resten av dagen... 

Im the type of person who wants good grades but not want to study.

Jahapp nu sitter man här med skolböckerna igen, och som vanligt så fastna jag vid internet även fast jag inte tycker att det är speciellt kul heller. Men har iallafall översatt två tredjedelar av engelskaläxan så börjar väl närma mig klar... Bläää min hjärna avlider, inte för att det är speciellt svårt men för att jag är för lat för att plugga. Så nu har jag erkänt det också, great! Tur att Glee hjälper mig överleva ♥
 
 

munter tjej

Sjukt trött, fryser, skola imorgon vill inteeee... Men tack och lov kort dag, så nu går jag och gräver ner mig någonstans. Eller ja, iallafall gömmer mig under täcket. Godnatt.
 

i miss you so much it hurts.


the view from an airplane window.

Har nyss vaknat, eller ja för ungefär en timme sedan men iallafall. Sov inge vidare inatt, varför? 
Min mobil är trasig alltså mer än vanligt och snart ska vi åka till bromma och lämna moster som ska ta flyget hem. Inge kul alls det... Men det var kul så länge det varade :)

Im in a relationship with two men, the first is called Ben and the other Jerry.

Sitter här och skrattar med Lina, vad är felet liksom, vem tusan skrattar åt ingenting? Måste vara sockret som gjorde de värre, vi åt nyss ben and jerrys onyttiga som vi är. Men det kändes som att det behövdes en kväll som ikväll. Nu ska vi titta på LOL sen blir det nog sängen, natti!
 

moster is in the house.

har uppdaterat lite dåligt sen moster kom hit, har försökt spendera så mycket tid som möjligt med henne osv. Mötte ju upp henne efter skolan i torsdag och var ledig igår men har haft fullt upp, så nu vet alla det :) 
 

what're you lookin' at, ya hockey puck?

Kom precis hem från första hockeymatchen för säsongen, ååh jag har saknat det! Det var även första matchen för simon i gnesta tröjan. matchen blev bara 2 perioder för ismaskinen var trasig så det gick inte att spola isen så efter två perioder tyckte dom inte att isen var godkänd att spela på längre. Men de sluta med att Gnesta vann iallafall!
Nu ska jag ta på mig min one piece och hoppas på att tina upp. 
 
redo för hockey, haha 
 
 

HAHAHAHA!

Kan inte låta bli att asgarva när jag ser den här bilden, den är så klockren jag på morgonen att jag nästan tror att den föreställer mig. Helt slut efter första riktiga skoldagen, kan ju inte påstå att vi startade lugnt i år. Godnatt, och planerar att inte se ut som på bilden imorgon bitti för första gången i mitt 18 åriga liv. 
 

"if you have crazy friends, you have everything."

- ha, där ser ni muppar som kallar mig galen/mongo eller konstig. mohahaaaa...
jag är ju störtskön! haha skojja ,fett ful bild. kepsar är inte bra för mig...
 
 

Never expect the worst.

Nu är det så här att jag är lite mindre negativt inställd till de här skolåret nu, känns som att det kan bli bra på något konstigt sätt även om jag vet om att det kommer bli rejält kämpigt. 
Efter uppropet idag drog jag, lillebror, josefine och kevin till sthlm eftersom simon behövde skolsaker och jag nya byxor. Hittade till och med ett par som satt riktigt bra (än så länge) vilket var länge sedan jag lyckades med då jag har så korta ben... Och nu är jag sjukt trött så det blir film sedan sängen, godnatt. 
 

School haven't even started yet, but im already going crazy.

Det känns som att jag precis blev dränkt i en flodvåg av ångest inför skolstarten imorgon, jag vill verkligen inte tillbaka än. Det här lovet blev allt annat än jag trodde dock inte bara på ett positivt sätt. Kan inte tänka på annat än all stress, plugg, sömnbrist osv som snart kommer drabba mig och såklart resten av världen. Visst, jag saknar rutinerna för det blir så mycket lättare att planera och sådant men det innebär mer stress än vad jag tål...
Aja, höstterminen 2012 you're going down! Jag ska klara terminen utan att bryta ihop. 
Sista kvällen på lovet spenderades med monia, en skön kvällspromenad, prat om allt mellan himmel och jord och såklart te. Standard. 

Love Suicide

 
 
kan inte sluta lyssna, tinie tempah ♥

they're not stopping us tonight.

Igår var jag på 30 årsfest med bandet, Lotta fyllde år och ville ju såklart att vi skulle komma och även spela lite för de andra gästerna. Kvällen började lite segt men slutade helt annorlunda. Efter ett par timmar var det ungefär bara vi i bandet kvar så vi körde kubb som slutade 2-2, drack några lite väl starka drinkar haha, eller vi som var yngst fick starkast av någon anledning. Antar att det var för att "de vuxna" var så glada över att vi som är yngst i bandet också är myndiga nu..  Sedan fortsatte vi med "jag har aldrig" vilket blev lite pinsamt, men skrattade hela tiden. Gjorde alltså inte bort mig för mycket, fast det gjorde nog ingen. Hahaha amanda kommer du ihåg, "ehmm det lutar åt vänsterrr..."
Kom hem vid kanske två och däckade direkt fast jag var hemma själv. Så idag mår jag väl lite sådär, men ajaaa de va värt det. En riktigt kul kväll blev det iallafall, med bästa sällskapet! 
 
enda bilden från ihåg hittills, lånade den från lottas facebook. 
 
 
 
 

You know what it feels like

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Först körlektion till 12 sedan mötte jag upp amanda snabbt för att fixa en present till en 30 årsfest vi ska på imorgon, skynda hem i verkligen ösregn tur att monia kom med en jacka till tåget haha även om det hade lugnat sig lite då. Sen färgade vi hennes hår, eller ja utväxten och sedan skyndade jag hem för att byta om innan jag skulle till tåget för att åka till sthlm och äta och lite sånt mys med melanie. Vi åt, kollade runt lite på Ung 08 typ bara för att se hur det var där i år. Sedan gick vi runt i gamla stan och prata massa och hade det mysigt. Speciellt kallt var det inte heller vilket var super. Men nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon, natti!
 
 

something's missing.

Övningskörningen gick hur bra som helst förut, känns riktigt bra.
När jag kom hem igen mötte jag upp min saknade vän Dennis direkt så nu har jag varit med honom några timmar, blev jätteglad över att få träffa honom igen nu när han har flyttat ner till tranås. Man stöter ju inte precis på honom då och då längre. Menmen, nu måste jag öka är bara hemma för en energipåfyllning (middag haha), ska bort till monia så fort jag är klar. See ya later. 
 

. . .

Tråkig uppdatering på senaste tiden jag vet men ska bli bättre på det... snart.
Blir iallafall hämtad när som för att åka till södertälje och möta pappa för att övningsköra i tokstaden. Får hoppas att de går lika bra som häromdagen, wish me luck. 
 
random

Accomplishment of small things leads to mighty things.

Idag har jag varit värsta duktig bara så alla vet. Gick upp kl 6 för att åka till körskolan och ha en tidig lektion som faktiskt gick bra. Sedan tog jag bussen direkt till Melis för att powerwalka, vi var ute och gick i ca en timme och prata massor, det var så sjukt varmt att jag nästan trodde att jag skulle avlida där ett tag! Så innan klockan ens hade slagit 11 hade jag haft körlektion och tränat vilket kändes riktigt bra! Haha inte ofta det händer kan jag ju säga... 
 

. . .

 
Inspite of all my efforts, I always fail when it comes to removing your traces from my heart. 
blääää...
 

Gnesta Halkbana

Idag körde jag ju halkan, det var riktigt kul. Jag som trodde att det skulle vara lite mer läskigt/obehagligt men det var bara kul. Tjejen jag blev indelad att köra med var hur snäll som helst så fanns ingen anledning att va nervös. Men som vanligt var jag uppstressad i onödan. Det gick iallafall bra och jag är glaaad för körkortet närmar sig! 
 
 
heheheee, ja som ni ser körde jag på lärarens "barn", helt omöjligt att stanna. HAHA.

One More Night

 
 
M, 

Karolinska Sjukhuset

Okej nu har jag återhämtat mig lite, eller jag är ju fortfarande trött men inte alls lika typ trött psykiskt. Svårt att förklara. Var ju på Karolinska i huddinge idag för att dom skulle läsa av min hjärnas elektriska aktivitet för att se om de finns en anledning till att jag svimmade på jobbet. Just eftersom jag inte kände något innan olyckan så är doktorerna lite oroliga att det kan vara något som blivit fel i hjärnan eller hur man ska säga. Så fick 23 st "plattor" satta runt huvudet och i pannan, två vid ögonen för att se ögonrörelserna och två st vid hjärtat. Och så skulle jag svara på saker, göra det doktorn bad om osv osv i 30-45 minuter något sånt och det var riktigt jobbigt. Inte fysiskt då eftersom jag låg ner men psykiskt. Var helt yr och liksom utmattad i huvudet när vi åkte därifrån och det höll i sig hela dagen men det var visst vanligt att man kände så efteråt eftersom "behandlingen" är så pass intensiv. Så nu får jag vänta två veckor ungefär på svar och hoppas på att det inte visade minsta lilla avvikelse på avläsningen för annars måste jag göra en till sån här grej, fast sövd. Känns inte så där jättekul precis. 
 
Men nu blir det sängen för imorgon är det dags att köra halkbana, tagga! haha 
 

. . .

Kom nyss hem från sjukhuset, men är sjukt trött vilket tydligen kunde bli en "bieffekt" av undersökningen så skriver mer ikväll om jag känner mig piggare. 

Our memories so intertwined

Har precis kommit hem efter att ha träffat världens bästa marcus. Vi gick runt något som kändes som hela stockholm även om till och med jag vet att det inte var det, vi tar till och med badass och gick mot röd gubbe i övergångsställena.  Och vi satt på en  uteservering i gamla stan ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och jord. Men det var en kanon eftermiddag/kväll. Det märktes inte ens att det var en halv evighet sen vi träffades. Så nu mår jag bra igen känner mig inte riktigt lika nervös inför sjukhuset imorgon, så det var alltså precis vad jag behövde för att sluta stressa upp mig och tro det värsta.
 

how can you understand something you've never known before.

Har spenderat kvällen med teoriboken, känns som att det behövs nu när uppkörningen börjar närma sig med stormsteg. Ååh jag vill ha körkort nu nu nu !
Aja imorgon är det ytterligare en körlektion och sedan åker jag mot stockholm för att träffa världens bästa marcus.
 

. . .

You're my...
Could've been.
Should've been.
 
But never was, 
and never will be. 

Some people feel the rain, others just get wet.

 
 
 
halvdåliga bilder, jag vet. Men måste ju passa på att fota när inspirationen väl finns vilket inte är ofta längre...

the smell of rain

Är det bara jag som tycker att det är riktigt mysigt såna här regniga kvällar när man bara kan gosa ner sig i soffan och titta på film? Normalt gillar jag inte regn men några såna här kvällar lite då och då har jag inget emot. Fast de hade nog varit ännu mysigare med en pojkvän. Speciellt idag, känner mig lite halvhängig så det är perfekt. Har hunnit med att titta på LOL och nu är det Wallander på tv som jag ska försöka titta lite på med lillebror.
 
 
 
 

Min första utgång, haha

Uppdateringen här blir ju lite som den blir nu på sommaren när man inte riktigt har några rutiner..
Men lördagskvällen blev helt okej, hade inga höga förväntningar så jag skulle slippa bli besviken i värsta fall. Men besviken blev jag inte. Det blev iallafall så att vi hamnade på Stanleys då typ inget annat var öppet. Så tack för kvällen josefine, fanny, linda, ellinor och amanda den lilla stunden hon var med. :) 
Och jag var tvungen att ha en gammal knappmobil eftersom min inte fungerar som den ska, så tog inga bilder men tog en från fanny iallafall hehe. 
 
 
 

fjärde augusti

Första dagen den här veckan jag slipper tänka på varken körskola eller att övningsköra, känns rätt skönt att få en liten paus iallafall.
Så nu ska jag nog ut och ta en lång powerwalk och sedan hem och leta rätt på lite kläder inför ikväll. Då det är dags för min första utgång haha, inte så jättetaggad än så länge men det blir nog en bra kväll. Skriver kanske mer sen.
 

härlig fredagskväll...

 
jag kan ju trösta mig med att körkortet börjar närma sig nu, äntligen!

. . .

i miss you, everyday.

Can I have him for my birthday?

Hade en riktigt bra födelsedag igår, körlektionen gick riktigt bra, fick finbesök av två söta vänner som ville överraska mig vilket dom gjorde, många gratulationer, middag på Barolo osv. 
Idag har jag varit på riskettan i något som kändes som en evighet, men de va helt okej iallafall. 
 

vkfdmkjvnae!

 
bilden är nu alltså tagen för 18 år sedan, shit jag börjar bli gammal.... Har ju växt en del sen dess iallafall haha, även om jag fortfarande är kort sorgligt nog. 
men... GRATTIS TILL MIG :D

Mindre än ett dygn

Om ungefär 12 timmar är jag officiellt 18, nananaaaa! 
Det här är nog första året som jag längtar till min födelsedag. I år är det liksom speciellt.
Jag vill ha körkort nu nu nu!

-

Försökte mig på att blogga igår men då strejkade blogg.se så allt försvann...
Har inte riktigt orkat med bloggen senaste veckan, har liksom inte känt för att skriva något då jag har funderat på mycket annat. Men hela förra veckan jobbade jag ju så då fanns inte så mycket kul att skriva, i helgen var jag hos amanda och därifrån kommer det nog lite bilder när jag har orkat lägga in dom i datan och förutom det har jag inte gjort så mycket. Övningskört massor! 
Och jag saknar min lillebror, tyvärr. Fast han kommer ju hem idag nananaaa