You became the one i never thought you'd be.

Fått lite plugg gjort idag, hjälpt simon med en uppgift om andra världskriget, träffat en viss person ♥ ååh.
och nu börjar klockan bli mycket, men jag tycker ändå att jag hann med en hel del. Snart blir det sängen, när simon har skrivit klart och Lina som ligger och sover på mitt golv har gått och lagt sig. Haha, så söt när hon ligger där och försöker hålla sig vaken :) Jag hoppas på att jag orkar upp imorgon för en lång dag i skolan och sedan hockeeey, SSK - Mora.
& jag vet en tjej som kommer somna med ett leende på läpparna ikväll.



. . .

The best things in life are unseen,
that's why we close our eyes
when we kiss, laugh and dream.



Reality can be beaten with enough imagination.

Sviker Rönninge lite och använder mig av en Praktiska penna, busigt värre! Haha jag skoja bara.
Men så här spenderas min lediga dag, plugg, plugg, plugg & ännu mer plugg.

i'll search if you don't see it.

Ååh jag vill gå! Den som ger mig biljetter till hans konsert i Stockholm imorgon kommer jag älska resten av mitt liv typ. Asså GAAHH!



chocolate is nature's way of making up for mondays.

Nikon D3000

All the things we choose to laugh at.

Lite smått irriterad på sl just nu... Tog en timme att ta sig hem istället för 20 minuter. Och vi hade tur, jämfört med många andra. Att dom aldrig lär sig att det faktiskt blir kallt här ibland, vi bor ju liksom i Sverige!? Men är ledig imorgon så ska inte klaga för mycket.
Aja, mot ishallen en snabbis. Peace out.

A special place forever, no matter what happens. You have a place in my heart,


Katrineholm

Har precis kommit hem från Katrineholm, förlust tyvärr. Var alltså där på hockey för er som inte förstod det.
Sov i bilen på vägen hem så min nacke är död, men tog en mycket varm dusch direkt när jag kom innanför dörren hemma så nu känns det bättre. Nu - middag och sedan träffa en mysig typ om planerna inte blir ändrade. :)
grymt söta små knattar som tränade innan matchen.

while you try to play it cool.

Det blev en heldag med Melanie idag, välbehövligt känns det som.. Shopping, hockey & film måste vara en awesome kombination. Men nu blir det sängen så jag orkar gå upp och åka till Katrineholm imorgon bitti och sedan plugga satan. Godnatt!

Im not crazy, my reality is just different.

Praktiken är nu över, känns rätt sorligt måste jag säga. Jag hade faktiskt riktigt kul, det var bättre än förväntat.   Även om jag inte riktigt hade några förväntningar... Mina fötter ömmar, småsår på händerna och blåmärken lite överallt så nog har jag jobbat haha. Kommer nog sakna alla roliga personer som jobbar där när skolan är igång igen.
Snart blir det iallafall sängen & vila upp sig för en dag i huvudstaden med Melanie imorgon. Awesome dag helt enkelt.
Bild från 2010 I think..

Arkivbilder

Jag längtar så sjukt mycket efter värme & sol nu att jag började kolla på bilderna från Turkiet.
Ge mig sommar tack!
Kamera: Nikon D3000 / oredigerade

Hockey

Idag fick Järna BJ äntligen en vinst, och Lina var smart och hade kameran med sig så vi fotade matchen.

easy a

Jag kom nyss och tänka på den underbara filmen Easy A, och Melissa! DAMN vad jag saknar dig just nu haha, och speciellt dina imitationer av Pocketful of sunshine. Hahaha asså ååh, älska den filmen. Man kan verkligen inte låta bli att skratta när man ser den.
http://publishme.se/1349427/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

riktigt charmigt!

Tröttttttt....
Hej å så, typ. Nej men hmm... Hade ju praktik idag också, gick bättre än igår vilket är awesome. Jag kände mig inte helt talanglös. Men nu är jag trött, speciellt i händer och fötter haha. Så jag rekommenderar att skaffa en kniv eller sax för er som planerat att öppna ungefär en halv miljon kartonger. Och dagens citat måste ju nästan bli "Give it to me babes!" Sagt av chefen som ville att vi skulle hämta kattmat som inte fick plats i hyllan.....
Juuuste, ny design + header. Vad tycks? De är bara tillfälligt men iallafall.
Nu ska jag pallra mig ut på en promenad,  eller ja följa med Lillebror till träningen för jag är världens bästa syster. Enligt mig. Hehe.

it takes courage to stand alone.

Första dagen på praktiken avklarad, gick helt okej men jag kände mig riktigt osäker i min gröna skjorta. Det var som tur var en annan praktikant där också, fast hon har redan varit där en vecka. Men nu slipper jag känna mig forever alone.
Ska snart träffa en kompis, blir nog kuligt. Det är ju inte ofta jag hinner göra något på eftermiddagarna annars haha.

. . .

ungefär så ja...

Cause your words don't translate

Då var ännu en helg slut då.. Men jag börjar känna mig aningen pepp på en vecka praktik nu. Slippa skolbänken ett tag även om vi har ett berg av läxor som vanligt, men whatever. Så imorgon börjar jag jobba på Konsum, kom gärna och hälsa på :D haha!
Nu ska jag gå och lägga mig och smsa lite med en mysig typ som dock mest retas men iallafall. Godnatt!
Juste, en sak till. Lillebror dog inte utan istället fick han en plats i truppen så nu är han officiellt a-lags spelare. Inte okej om ni frågar mig....
gulligt.

mindfuck.

Fokusera på näsan i 30 sekunder, kolla sedan upp i taket. Shiieet snacka om mindfuck.

without falling to your feet.

Slappdag. Har ont i ungefär hela kroppen, träningsvärk. Jag tror att det är den skönaste känslan, nästan. (ja, jag är störd.) samtidigt som det är sjukt jobbigt.
Dags för hockey igen också fast med Järna A-lag den här gången så jag är lite orolig för att Simon kommer bli typ dödad på isen... Men jag ville inte följa med. Så nu ska jag nog byta om från pyjamas och gå till ica för att köpa nötter haha och hårinpackning för mitt hår börjar bli lite väl risigt nu. Så ska bara chilla hemma och göra vad jag känner för tills alla kommer hen någon gång i kväll. :)
ranodm bild, men asså HAHAHAHAHAH!

you make me feel good lalalalaaa

Kom hem för ett tag sen, någon timme typ. Matchen va skit, men sällskapet va najs såklart var ju med min extra syster! Dom förlorade igen, tappade matchen totalt efter att leda med 2-1 enda in i en bit av tredje perioden. Bajs. Och jag råkade bitcha lite mot en mamma på läktaren, woops...
Som vanligt är jag genomfryst efter hockeyn, så nu blir det att krypa ner till en film. Mys.
¨




du borde va här nu,

It's coming round again.

Har varit och hjälpt Ingrid i några timmar nu så kom precis hem efter att lillebror ringde och tjatade om att jag skulle komma hem så jag kunde följha med till Älta. Så nu sitter jag med färg i håret, äntligen. Hade egentligen inte tid med det menmen nu är det på gång iallafall. Åker till älta om typ en halvtimme så får hoppas att resultatet blir bra trots stressfärgning.

flytthjälp

Klockan är inte alls mycket, det är lördag och jag är vaken. Är något brutalt trött men det är bara att bita ihop, ska ju iallafall inte till skolan. Så nu ska jag byta om och sedan dra mig mot södertälje i kylan och möta upp Kewin & sen försöka hitta hem till Ingrid. Hon flyttar idag så vi ska vara snälla och hjälpa till lite. :)

You'll never been happy you live to make me scream

Började dagen med sovmorgon & en lång varm dusch vilket var underbart, ringde och retades lite med födelsedags"barnet" i telefon på bussen till skolan, hade english 3 timmar sen va skoldagen slut. Känns som att det var enda gången vi fick ha en chill fredag som alla andra.. Åkte sen ner på stan en stund, köpte hårfärg o så, men den har jag inte vågat mig på än så den ligger och väntar i påsen fortfarande haha!
Sen är det så här att jag känner en person vid namn Marcus, och han är bäst för er som inte visste det. ♥ Jag fick en order igår av honom eftersom jag har haft det lite tufft på senaste tiden, så jag gick och köpte den bästa medicinen som finns precis som han sa. Den heter Ben & Jerrys för er som inte förstod det. Och sedan tjockade jag och Melanie i oss den. Och som han sa så skulle de kännas mycket bättre efteråt, och geniet hade rätt. Så just nu är jag glad, och jag fick ju träffa min saknade Melanie! Men nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon för att ta nio tåget till tälje och möta upp Kewin!



. . .

Grattis min älskade ängel!
Äntligen fyller du 18 & jag är inte alls avis nejnej speciellt inte när jag tänker på att du ska ut på krogen om någon timme medan jag sitter hemma...
Kan ju också passa på att säga att jag älskar dig något obeskrivligt mycket, min fina! Jag av alla har lyckats hitta VÄRLDENS BÄSTA VÄN ! ♥
Så, GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIIIIISS !

im the girl you never should have met.

Jag vet att det är de du tänker nu, när allt har skitit sig helt. Det var aldrig meningen att det skulle bli så här och det vet du också. Du vet att jag gjorde det för att jag bryr mig om dig även om du vägrar inse det. & jag vet att det sårade dig riktigt ordentligt men det sårade mig lika mycket oavsett du förstår det eller inte. Det är inte lätt nu, jag har förlorat en av mina bästa. Du tror säkert att jag bara babblar på för att jag tycker synd om mig själv, men nej det gör jag inte jag tycker helt ärligt mer synd om dig och jag är ledsen över vad jag gjorde. Kanske jag ångrar mig en dag, men just nu... Nej jag ångrar inte att jag sa som jag gjorde men jag ångrar hur jag gjorde det. Jag kan erkänna att jag fick för mycket, allt blev för mycket. Därför var jag konstig och undvikande ett tag, jag fick inte ordning på tankarna. Jag tyckte att du förtjänade någon bättre än mig, och uppenbarligen hade jag rätt eftersom jag sårade dig. Men du ska veta att det gör ont varje gång jag ser eller hör något som påminner om dig, finns stunder då jag inte vet vart jag ska ta vägen för att allt kommer som en våg över mig. Känns som att jag är ledsen & arg allt oftare, men det är ju inte så jag är egentligen, jag är tjejen som skrattar åt ingenting och är allmänt glad. Vart försvann hon?
Jag saknar min vän så otroligt mycket, You're better than drugs, remember? Men är det så här det ska va från och med nu så får jag uppenbarligen leva med det, det blir tufft men jag har överlevt motgångar förut så jag gör nog det nu med. Även om du tror att jag har gått vidare, det har jag inte. Jag sitter fast, det är som att trampa vatten man kommer ingen vart men man kämpar iallafall så att det precis går att hålla sig kvar ovanför ytan. Så känns det. Snälla försök förstå att det är lika jobbigt för mig med? Det är inte många som förstår hur jag känner, förmodligen ingen mer än jag själv eftersom jag inte kan sätta ord på det, just därför skriver jag det här för att jag hoppas att du ska läsa det och kanske  förstå. Det kanske är för mycket att begära men jag hoppas att du iallafall tänker på vad jag skrivit.
Aldrig tidigare har jag behövt skriva något sånt här, men nu var jag tvungen. Det är svårt att sätta ord på det, och jag tänkte att om jag skriver det på bloggen får jag ut det men inte så alla ser eftersom inte alla läser bloggen. Men jag vet att mina närmaste gör det, och förhoppningsvis du.
Jag saknar dig.

before I (WE) die

Här kommer en specialare till Melissa, eftersom du tvingar mig att blogga tänkte jag göra en lista på lite saker jag SKA göra innan jag dör. Och DU ska göra de med mig! Bara så du vet baby :*

. . .


studiedag

är det bara jag som saknar när studiedagarna bestod av sömn och va med kompisar?
stressar sönder, så sjukt mycket att göra...

- Geografiuppsats
- Spanska bok + frågor kapitel 1-2
- Idrottsrapport, träningstabeller plus något annat skit
- Läsa etikboken
- Göra klart samhälle om EU krisen
Har jag glömt något?
Aja, måste fortsätta annars blir jag väl inte klar med något idag...

I hear you breathing in

Vaknade för knappt en timme sen, skönt att sova länge! Haha, fast de blev nog lite för sent igår tittade på OC pratade enda till halv fem... Men iallafall. Har precis sagt hejdå till den söta pojken som sov här i natt. Så snart är det väl dags att dra igång med plugget igen, eller kanske en film först? Får se hur det blir, känner mig riktigt lat idag haha :)

there's one thing on my mind

Lalalaaa har nyss kollat på Wallander och en stund på Svampbob, haha. Innan de va vi ute på en kall kvällspromenad. Riktigt skönt faktiskt. Men nu går vi nog och läggetr oss, eller aah... Snart iallafall. Godnatt! :)

Picture her smiling.

Känslan när man ler utan anledning.
Vad betyder det egentligen, har man en bra dag gillar någon eller är det bara kroppen som har tröttnat på att va ledsen eller arg? Sitter här och ler för mig själv och har faktiskt ingen aning om varför. Men det är en härlig känsla så jag ska inte klaga. Men varför?

this is my perfect nightmare.

En trött och frusen tjej ska nu släpa sig till sängen med en bra film
vet inte riktigt vilken det blir än men iallafall.
Och ska bara glömma allt vad stress heter ett tag.
Godnatt.
'
haha fett söta!

. . .

Snälla snälla snälla, inte det här också. Jag orkar inte en gång till, varför förstår du inte det? Men ändå verkar du göra allt för att förstöra för mig på något sett även om du nekar det och säger att det är tvärt om. Varför får inte jag vara glad? Så fort saker börjar lösa sig och jag kan tänka på annat så händer det igen. Jag ber dig, gör inte så mer.

deppinlägg hejåhå. för er som inte förstår vad det handlar om, de är inte så allvarligt men den de är riktat mot kommer förmodligen förstå.

Fredagen den trettonde.

Hann med lite plugg och att duscha innan mamma slutade förut. Så följde med henne och köpte skor och mötte sedan upp Josefine för att vi skulle gå och ta ett varsitt hål till i öronen. Haha vi va som småtjejer, fett nervösa. Men de gjorde inte ont även om jag har nålfobi. Aja måste öka ska till ishallen. :) 
Och än så länge, ingen otur. Bra jobbat va?
dålig cambild men man ser att de är två hål haha :)

It's all i ever asked for.

Halvt nyvaken sitter jag här med geografiboken igen. Måste verkligen få plugg gjort idag ! Hoppas koncentrationen håller i sig, annars blir jag galen. Har redan lyckats besvara 2 frågor från pappret känner mig stolt. Ska nog snart ta en dusch och senare åka med mamma till södertälje och träffa Josefine för att gå och göra en liten sak, berättar sen om jag överlever.

tröttmössa.

Lite smådåligt med uppdatering den här veckan, men jag har inte haft tid riktigt. Slutade 17 igår sen var det steelpan som jag inte hade varit på på två månader så kom inte hem förrän sent. Och idag, jaa vad ska man säga en helt vanlig dag i skolan, mått lite halvdåligt osv... Haha.
Men nu ska jag iallafall krypa ner i sängen (supertrött tjej här..) och smsa lite till med en rolig person innan jag somnar. Förmodligen med mobilen i handen som vanligt....  Och imorgon är det ledigt från skolan, men såklart massa plugg ändå. Love my life. Godnatt!

. . .

Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.
Vi tar en paus och lämnar rummet och nu släpper du min hand på varsin sida av vägen
som en främling för varann.

118800

eftersom jag försöker undvika att plugga så mmsade jag till 18800, haha jag fattar inte vart dom får allt ifrån. dagens skratt blev de, men iallafall skickade bilden nedan och de svarade:



Wow, du är sveriges svar på Scarlett Johansson, fast ännu sexigare än orginalet! Sjukt snygg bild!
En tiopoängare helt klart! Ha en toppendag snygging! Kramar från 118800

here we go again.

Första skoldagen på den här terminen avklarad då, har verkligen inte saknat skolan! Och det var sjukt svårt att gå upp i morse... Menmen nu är det bara att bita ihop till nästa lov I guess. Har precis snyftat lite till Remember Me. Kände att jag inte orkade plugga när jag kom hem direkt så bestämde mig för att titta på den eftersom jag inte har sett den sen premiären var på bio. Och jag kan ta och berätta att jag har haft Skrillex version av Set fire to the rain på hjärnan hela dagen nu, börjar bli aaaningen jobbigt! Men nu ska jag försöka göra något nödvändigt. Peace out.

welcome back to reality.

Jahaja, då sitter jag här nyduschad och med geografiboken bredvid mig. Börjar kanske blir dags att ta tag i plugget eftersom verkligheten är tillbaka imorgon igen. Gjorde lite plugg häromdagen men behöver nog göra en hel del till om jag inte vill ha de stressigt direkt de första två veckorna. Så geografi here i come! Typ så, ska försöka en stund iallafall sen kanske träffa en person, som visst inte har vaknat än haha. Vi får väl se hur det blir med det. :)

they don't need a gun to shoot

Har varit hemma i ca två timmar nu men är fortfarande genomfryst. Känns sådär.
Åkte halvvägs till norrland idag ungefär, kanske inte men långt var det. Järna J18 hade match mot Östervåla och jag och Lina fick för oss att följa med så det gjorde vi, så det har blivit mycket bilåka idag och jag är jättetrött efter att ha varit borta hela dagen. Men de gick helt okej för killarna även om de förlorade men inte lika stort som förra gången. Nu ska jag titta på OC en stund och sen blir det nog sängen.
arkivbild.

Get ready to get fucked up

hann inte med att blogga något tidigare idag, vaknade ganska sent och så flög någon timme förbi sen var det dags att göra sig i ordning och åka till södertälje och möta amanda & josefine för att sedan åka vidare mot Linda som fyllt 18 så vi skulle fira henne med några andra från klassen och en tjej till.
Vi blev bjudna på supergod thaimat som Lindas mamma gjort, tävling och Ellinors favorit, tårta haha. Va en askul eftermiddag/kväll även om jag var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom jag som sagt bor i Järna och de går inte bussar hit så ofta haha. Tyvärr har jag inga bilder från idag heller, får se om Ellinor lägger ut några från hennes kamera. :)  Nu sitter jag iallafall och kollar på sällskapsresan med mamma och funderar på om jag ska orka kolla på hockeyn inatt? Får se hur det blir...

I've got a pocket full of sunshine

Har precis kommit hem från en myskväll i brunnsäng med Josefine, Amanda & Melis.
Lagade mat, tittade på Jackass haha och skrattade massaaa. Det blev en riktigt mysig kväll och nu tänker jag gå och lägga mig så jag kanske lyckas vända tillbaka dygnen innan skolan börjar igen :)
tyckte de påminde lite om våra konversationer den där sista där, bitches

. . .

Nu: Junior VM,  Sverige VS. Finland

memories of 2011

Här kommer massor med random bilder i blandad ordning från mitt 2011.. för er som orkar kolla,


i was like nemo, i just wanted to go home

Känns inte riktigt som att det är min dag idag, skulle göra frukost/lunch med simon för en stund sen. Och vad gör jag, jo jag skär mig i fingret, är supertrött och aningen ont i huvudet. Så jag är ungefär jätteglad att jag inte hade några planer idag så jag kan va hemma och njuta av att göra ingenting haha vilket liv. Men vem vet, kanske hittar på något senare. Och nu ska jag sluta svamla, lalalalaa O.C väntar, peace out.

nyår

blev nästan inga bilder tagna under kvällen, men här är några...

it's not the end, it's a new beginning.

Underbar kvalité på bilden, och oerhört vacker tjej. Eller ja, kanske inte.
One piece, ben & jerry's & snart film känns som ett helt okej slut på kvällen och 2011 !