like a boss

Hejåhå jag hatar att städa. Nu vet ni det...
Men så grym som jag är klarar jag av att locka håret och städa samtidigt, slå den ni!
Haha de här med att anordna 40 års fest har nog stigit mig åt huvudet... Aja skriver mer sen!

. . .

Haha, det här gjorde min morgon, helt klart!

Show me, don't tell me.

 
 
 
Nikon D3000

ouch..

Var på återbesök hos tandläkaren idag för att se så mina tänder sitter fast igen efter olyckan, och de gjorde dom som tur är. Så han tog bort nästan all plast, slipa och höll på så nu har jag sjukt ont i munnen igen. Kul! Älskar känslan av att inte kunna bita ihop tänderna eller äta något annat än väldigt mjuka saker/flytande... Men det känns nog bättre imorgon. Väldigt intressant fakta va?
Aja, imorgon blir det tidig körlektion igen och sedan fullt upp. Mammas 40 årsfest är ju i helgen och det är hur mycket som helst att fixa med innan... 
 

will we ever say the words we’re feeling?

Dagen började tidigt idag så Simon skulle på återbesök på sjukhuset med sin brutna tumme. Var tvungen att åka med eftersom pappa ville att jag skulle övningsköra i tokstaden en stund. Det gick bättre än väntat faktiskt! Sedan blev jag dumpad nere på stan för att leta present till en nybliven 18åring och något att ha på mig på mammas 40 årsfest på lördag. Hittade 1/2 saker iallafall.
När jag var klar där tog jag bussen till bästa, gissa underbar känsla att få träffa honom igen efter en evighet eftersom han bangade sist vi skulle ses hehe. Dock var de inte en lika rolig anledning som gjorde att jag åkte dit menmen, det kanske löser sig. Hoppas! Nu har jag iallafall fått krama lite på honom så det känns bättre haha. Hade en mys eftermiddag där fast jag var så sjukt trött att jag nästan inte kunde hålla ögonen öppna. Nu ikväll har jag tittat på Wallander - Mastermind. Men nu är det dags för sängen, körlektion tidigt imorgon! 
 
sliten tjej..

Vad har jag gjort den här gången då?

 
De här låg i brevlådan när jag kom hem idag, vad kan polisen tänkas vilja mig? 

. . .

I want you, that's my problem.
All your flaws, mistakes, smile, jokes even the bad ones, sarcasm, everything.
Even though we fight like an old married couple sometimes.
I just want you.
 

home sweet home

Hemma från norrland igen, grymt skönt på sätt och vis. Kom hem lite tidigare än tänkt men jag saknade min säng så jag klagar inte! Fast nu saknar jag mina kusiner där uppe istället, aja what to do?
Hade några helt okej dagar där med skratt, några inte så roliga saker, en miljon myggbett osv osv. 
Måste även säga att jag nog aldrig sett så mycket träd som under de här dagarna, det var ju skog verkligen överallt! 

norrland here we come

Har inte orkat blogga speciellt mycket efter min lilla olycka som ni märkt men ska försöka ändra på det, snart. Men känner mig fortfarande inte återställt och orkar därför inte tänka mycket på bloggen.
Imorgon bär det av till mormor och morfar uppe i norrland. Ska fira mormor som fyller 70 och även midsommar där. Kan inte lova att jag bloggar under  tiden jag är där men någon inlägg blir det nog. :)

Första gången jag fick åka ambulans i superfart till sjukhuset...

Ja jag klagade ju över att Simon hade brutit tummen men sen i fredags hände det en liten olycka för mig också som jag inte har orkat skriva om än. Men nu tänkte jag göra det så jag slipper berätta det om och om igen.

Så här var det, jag var på jobbet och stod på en stege och borrade och helt plötsligt utan förvarning svimmade jag och ramlade ner på betonggolvet och på alla saker som låg där, hur det gick till vet jag inte. jag kommer inte ihåg någonting alls före ambulanspersonalen frågade om jag kunde lägga mig själv på båren eller om jag behövde hjälp, och såg pappa. Han såg helt förstörd ut. Har fått höra nu efter att jag hade kramp i hela kroppen när jag precis ramlat, andades inte och försökte slå bort alla som försökte hålla i mig. Och när jag kom till sjukhuset var jag fortfarande helt snurrig, förstod ingenting. och dom tog MASSA blodprover, koppla på EKG som jag hade på mig i 24 timmar, röntga huvud och lungor. Först trodde dom att mitt hjärta hade stannat men så var det inte. Så vi vet fortfarande inte vad det var mer än att jag ska tillbaka och göra EEG och har varit hos en tandläkare som satte fast mina tänder med plast igen, 3 st blev lösa... Och det känns som att jag har blivit överkörd av en traktor eller något, hela kroppen värker fortfarande... Men jag är okej, vill bara sova hela tiden men det börjar bli bättre



ser ni det stora blåmärket på min rygg? vart riktigt chockad när jag själv såg det...

Hemma från sjukhuset.

Som vissa vet blev jag inlagd på sjukhus igår, men kom precis hem efter ett dygn där.
Orkar inte berätta vad som hänt just nu men jag mår okej med tanke på omständigheterna.

Klantarsel.

Har spenderat ungefär hela dagen på akuten med min otroligt klantiga bror. Han hade ringt till mamma och dom hade bestämt att hon skulle komma till Boas och hämta honom och eftersom jag ville dit och prata med min chef följde jag med men jag tänkte att besöket på akuten skulle ta typ max 2 timmar men gissa hur fel jag hade..? Det tog 6 timmar och 40 minuter.  Han hade alltså lyckats bryta tummen igår när han spela fotboll så nu är han gipsad och helt handikappad. Jag kommer få göra ALLT mamma och pappa ber om de närmsta veckorna, fan ta dig simon!
Aja nu blir det sängen för imorgon ska jag jobba, nananaaa.

back to summerparadise

Blev inge jobb idag eftersom det är lite tunt om grejer att göra för oss som är under 18 och inte får använda alla maskiner. Så jag tog en powerwalk när jag vaknade imorse vilket var väldigt skönt och sedan åkte jag till Trosa med mamma, lillebror och Kevin och njöt av vädret och tittade på båtar. Vissa har det bättre än andra, typ som padre som jobbade hela långa dagen haha.
En bra första dag på sommarlovet!

I think you need to wipe your mouth, there's still some bullshit left on it.


SOMMARLOV !

Äntligen är det sommarlov på riktigt, som jag har längtat!
Blev en helt okej dag, avslutning, bussluff, middag med några söta tjejer och sen lite mys med mamma i tv soffan. Och nu pratar jag med bästa bästa och längtar till söndag då jag förhoppningsvis får träffa och krama om honom massor ! ♥

Don't forget to smile today

Jag var ju och kollade på treornas student förut, ååh jag vill också!
Dom var så fina i sina klänningar och kostymer, kommer nog sakna treorna nästa år även om jag inte känner många av dem..
Åkte iallafall ner på stan sen för att kolla på flak och försöka se lite kompisar som också tog studenten igår, fast inte på Rönninge. Det var så kul att se dom så glada efter all stress i skolan senaste tiden. Såg till och med en viss saknad mister när han åkte förbi på sitt flak så även jag var glad när jag åkte hem därifrån. Och nu ikväll har jag haft myskväll med Melanie, film och glass med varma hallon. Mucho najs.
bildbevis på lyckliga studenter som överlevt 3 år på Auschwitz, ehm Rönninge :)

Update.

Har inte bloggat de senaste dagarna för jag har inte orkat med att sitta vid datorn, så kan ju berätta att i onsdags fick jag äntligen träffa min saknade bästavän igen. Alltså Daniel, mycket att ta igen efter så lång tid... Sen gick vi iallafall ut och träffade Dennis en stund, flashback till nian kan jag ju säga. Men det var en bra dag! Haha
Och igår var jag sjuk, finns inte mycket mer att säga om det... :)

Grattis till studenten alla treor!

Påväg mot skolan för att kolla på studenterna, see ya later!

världens finaste par


BARA ETT FUCKING ÅR KVAR!!

Idag är det exakt ETT år kvar tills det är min tur att ta studenten. Nedräkningen börjar nu??
Då får jag en egen studentmössa och slipper stå och drömma framför spegeln i M's mössa ...

. . .

Bara för att jag skrev att det var sol så började det ösregna nästan direkt efter...

finally!

Sitter här och försöker skriva klart min absolut sista inlämning för tvåan.
Känns helt okej, dock så orkar jag inte koncentrera mig... Som vanligt.
Men nu har jag ÄNTLIGEN sommarlov, kind of. Inga lektioner kvar bara klassens dag på torsdag men det räknas inte, haha.
Nu saknar bara solen och värmen men det regnar ju iallafall inte idag så det verkar vara påväg åt rätt håll!
arkivbild, ååh jag saknar böda!

fredagsgos med kusinerna från norrland

Mina kusiner, moster och magnus har nyss varit här. Så kul att träffa dem!
Det var riktigt länge sedan sist, och visst på dagen idag trodde jag att jag aldrig skulle orka. Men har nu haft fredagsgos med Ella och Erik, tyvärr inte Frida... Eller jo, hon kom efter en stund. Vi tittade på barnprogram, planerade vattenkrig med Erik inför i sommar och Ella tränade på att göra inbakade flätor. Fast nu har de åkt hem, eller ja vidare till annan släkt. Saknar dem redan!
"Kan inte du följa med oss..?? Snälla!" - Erik. Fett söt kille :)