Körskolan

Har precis kommit hem från körskolan, och det var faktiskt intressant. De flesta säger att handledarkursen skulle va astråkig och hundra år lång. Men han, läraren var riktigt rolig och gjorde det intressant.
Dock blir det ingen övningskörning idag... Positiv tjej.
Fast jag är lite grinig över att jag missade Dead By April i södertälje idag, men josefine va snäll och skickade en bild iallafall...

tidsinställt inlägg.

Nu sitter jag förmodligen i bilen påväg till körskolan med pappa, ska på handledarkurs och sen hoppas jag på att få övningsköra lite. Fett nervös. Skriver senare hur det gick med det, om jag överlevde så att säga...

In fact you can keep everything, except for me.


. . .

Grattis på artonårsdagen bästa du! ♥

. . .

Har jag någonsin sagt hur mycket jag egentligen ogillar teknik..? För krångligt för mig.
Monia drog precis så nu sitter jag här och hjälper pappa med hans nya mobil. Första touchmobilen för honom så han förstår inte så mycket. Han har fått nya Sony Ericsson Experia S. Och jag är grymt avundsjuk just nu! Jag vill också ha ny mobil, har ruttnat helt på min HTC. Iallafall, inte ens jag förstår den mobilen helt. Vissa saker är hel knas men jag är ändå avundsjuk. Den som köper en sån åt mig kommer jag älska resten av mitt liv, bara så ni vet.
Hoppas att någon känner sig manad ;)

Confused by the weather

Nu har vädret varit helfuckat i flera dagar, jag blir förvirrad! Himlen är typ svart, solen skiner men backen är blöt. Hahaa vilka problem jag har...
Nej men kom precis hem efter en helt ok dag i skolan och sedan en snabb tripp till solariet innan jag blev hämtad av pappa. Inga planer för kvällen skulle jag tro, får se om det händer något kul... Aja nu ska jag gå och tjata om mat för jag är hungriiiig! (mobbad tjej, har snackat om mat i nästan varenda inlägg sen här veckan känner jag....)

You're not the worthless they made you feel

All blogginspiration är som bortblåst, vad hände egentligen?
Vi har inte brutalt mycket i skolan, men ändå är jag stressad hela tiden. Jag sover på nätterna, men ändå är jag alltid trött. Lite smått värdelös.. Vad händer med mig? Brist på något kanske..?
Men nu ska jag sluta typ klaga, för jag har sovit och ätit nu så jag är piggare nu än vad jag har varit på hela dagen. På förmiddagen var det geografi med jockebooiii som har pratat om vatten i TRE TIMMAR, och sedan svenska. Litteratur epoker eller något sådant, låter de intressant??
Och för att typ tjata lite, sååå.... är ni beredda? JAG VILL SHOPPAAAAAA!!!! Är i ett enormt behov av nya kläder. Aja nu orkar jag inte med mig själv längre så ska göra något otroligt tråkigt eller något. Fast vid närmre eftertanke ska jag nog bara sätta på jättehög musik och ta en dusch, awesome. Hejdå.
mongolid

right now i wish you were here.

Kom hem för ca en halvtimme sedan efter en sjukt lång dag, etik, idrott och psykosocialt arbete stod på schemat i skolan. Slutade alltså typ 17 och sedan var det bara att skynda iväg direkt till steelpan så nu är jag helt slut. Har hunnit med en dusch och nu sitter jag och äter samtidigt som jag försöker hålla ögonen öppna. Snart får jag äntligen gå och lägga mig i min sköna säng, åh så jag har längtat haha. Beso!
ungefär så känner jag mig nu...

And i still don't know why

Okej jag ljög i förra inlägget. Ingen greklandsresa bokad tyvärr, ååh vad jag vill utomlands nu nu nu ! Får abstinens efter värme och sol... Har iallafall haft en ganska dålig måndag, trött, grinig, huvudvärk och hela baletten på en gång. GREAT. Och jag har inte bloggat så mycket senaste dagarna för jag har haft lite kaos i huvudet och inte velat skriva om de här så har därför låtit bli att blogga helt. Men nu ska jag kolla vidarte lite på fb (nördvarning) och sen blir det nog i säng tidigt, eller ja... Jag ska försöka iallafall.

Grekland nästa

Skrev ju igår att jag och en kompis planerade att åka till Grekland så nu är en sista minuten resa bokad!! Vi drar i natt, awesooome! Ses om en vecka.

våffeldagen

Drog till Melanie en stund igår kväll efter min extremt långa powerwalk. Mysigt.  Och idag har det varit en lugn dag så bestämde mig för att följa med Lina på hockeyn Järna BJ mot Järna A-lag.
Ni kanske kan gissa hur det gick?
Sen kom vi hem, jag tog en skön varm dusch och hjälpte sedan till att göra våfflor. Jag tror inte att jag kommer äta våfflor någe mer innan nästa våffeldag, usch... Men nu sitter jag och planerar med J att smita iväg till Grekland imorgon haha, inte för att det kommer hända men det är väl inge fel med att drömma?
Aja, besooo nu måste jag fortsätta göra espanskaläxan..
Nikon D3000
dåliga bilder men ajaaaa,,,

I can hear myself screaming

Kaos i huvudet. Varför?
Jag orkar inte fundera mer kommer bli galen, så nu blir det en LÅNG powerwalk med hög musik i öronen. Det hjälper förhoppningsvis för att slippa tänka ett tag... See ya!

ASKUL.

Så här kul har jag nu, att titta på NHL va ingen höjdare så camar med världens tröttaste person.
DU DROG MIG I ÖRAT FÖRUT!!!
Godnatt.

Hunger Games

Har haft bästa dagen med världens bästa tjejer, orkar inte skriva så mycket nu så gör det när jag har lyckats sno bilder från dagen av Amanda. Men vi såg iallafall Hunger Games på bio, väntat ett helt år! Den va awesome. :D
Nu ska jag glo när lillebror spelar NHL en stund och sedan blir det sängen.

. . .

Jag saknar dig.
Den du brukade va.

If it makes you happy, then do it.

Just idag gillar jag min skola, ledig idag igen. Buffertveckor ♥
Idag har jag hunnit med:
- Sovmorgon!
- Tandläkaren, äntligen är det som orsaka den brutala smärtan i käken borta. Och ingen mer medicin.
- Varit på stan med mamma & lillebror
- Mys med Melissa i sthlm, underbart.
- Och nu blir det dusch.

. . .

Jag vet inte varför, kanske är det den brutala huvudvärken som gör det..? Eller?
Ingen aning, iallafall nu blir det sängen och hoppas på att huvudvärken försvinner och humöret ändras tills jag vaknar för de här var inge vidare....

. . .

Sovmorgoooon! Awesome dude. Börjar inte förrän 13.30 och behöver visst bara ha 1.5 timmar lektion istället för 3 så jag är glad idag. Och ingen mer snö utan strålande sol som de flesta säkert har sett. Aja nu måste jag göra mig i ordning, beso!

Ohana, it means family

Kom nyss hem från en sväng till sthlm med min extra syster Lina, vi letade efter en balklänning till henne. Och gissa vad? Vi hittade en i första affären vi gick in i, det var som kärlek vid första ögonkastet! Haha, hon köpte den iallafall och passade grymt bra i den! Alla kommer svimma när hon kommer till balen. Och på vägen hem så stannade vi och solade, så sjukt skönt. Men nu ska jag titta på big brother, cpungar som fått mig att kolla på det...

Love you hunkey-dunkey

Glömde skriva att eftermiddagen och lite av kvällen spenderades med min älskade barndomsvän Moony, asnajs! Vi gjorde videoblogg som inte kommer läggas upp här, dampade (as usual), tittade på Breaking Dawn och kommenterade varenda detalj typ och massa annat som är typiskt oss. Vi höll även på att blåsa iväg ute, stormvarning?

falling asleep in your arms

Det blev som jag trodde, inget mer bloggande igår.
Hade en mysig kväll hos han framför tvn, först big brother och sedan någon film. (Det finns anledningar att jag inte skriver vem de är här ifall någon undrar) Asnajs att somna bredvid honom, synd att det inte alltid är så. Fick ju sovmorgon så gick upp halv tio typ, då hade han hunnit träna och massa haha. Sen åkte jag till skolan och mötte pappa för utvecklingssamtal som faktiskt gick bra. Förmodligen första måndagen någonsin som jag vaknade glad utan att svära över att det är måndag...
riktigt charmig tjej, så det kan gå när man lämnar mig på morgonen haha!

. . .

Blev en lugn dag precis som jag trodde, skönt att inte behöva plugga något alls. Och eftersom vi har chillvecka (buffertvecka) i skolan så har jag bara utvecklingssamtal imorgon och kan alltså sova längre än vanligt, wooho! Så har nyss duschat och lite så och ska snart gå till min nörd. Sover hos honom inatt, så det blir nog inge mer bloggande idag skulle jag tro.. :)

just chillin'

Sovit länge idag igen, kunde till och med ligga kvar i sängen i två hela timmar efter att mamma försökt väcka mig. Awesome dude!
Har nyss varit snäll och registrerat new body beställningen åt lillebror och nu ska jag vara ännu snällare och gå upp på järna i mjukisbyxor och helt ofixad för att handla. Och såklart kommer jag säkert träffa massa jag inte vill enbart för att jag inte orkar fixa mig idag. Haha onödig info.
´
ego boost

I want to sleep but my brain won't stop talking to itself

Kvällen har spenderats med familjen, vi tittade på film och åt pannacotta som pappa hade gjort. Då fanns det en tjej i huset som blev riktigt nöjd, linas favorit kanske? ;)
Funderar på att krypa ner i min nybäddade säng, dock själv. Haha sorgligt att jag har blivit så sällskapssjuk på senaste tiden. Det är inte alls bra. Men jag har ju iallafall min älskade ipod som troget är med mig så jag får väl lyssna på musik en stund istället för sällskap, haha.
skit bild.

90% of doing is to believe that you can

Fick mig en sovmorgon idag vilket var hur skönt som helst, gick upp och åt lite sen tog jag faktiskt initiativ själv till att träna. Tror att jag har börjat hitta någon form av motvation för jag har velat träna nästan varje dag senaste två veckorna men inte hunnit. Så det känns awesome. Sen tog jag en varm dusch så nu känner jag mig som ny igen efter veckan haha, ska snart va duktig och städa lite och bädda rent i sängen. Duktig tjej.
man kan ju drömma..

Hur kan det komma sig att jag vill ta med dig hem?

Var riktigt trött när jag kom hem igår, så det blev sängen direkt. Maten vi gjorde blev awesome igår och sedan pallrade vi oss mot tajen. Fick sitta i entrén och stämpla alla med en fin stjärna på handen när de kom haha. Så min arm är blå av stjärnor fortfarande... En viss person dök upp också och gjorde kvällen en aning komplicerad. Men det löste sig. Sen kom även Tomppa dit och pratade lite med mig så det var kuligt. Och såklart bra musik, men josefine, you owe me bro!



@ josefines place

Sitter och gråter hemma hos josefine åt en film med katter i hahah, lägger upp de senare så kanske ni förstår... Ska hjälpa muppen att jobba på tajen ikväll så får se om det blir något mer bloggande idag. Men nu måste jag hjälpa till med maten, BESO

White and blue, i want it

och även lite färg. skulle inte vara helt fel med ett par såna här!

cause girls, that's how we do it

Hemma igen efter en dag i sthlm med klassen, Polismuseet var faktiskt rätt kul medan de andra inte va fullt så intressant.. Tog oss även till kungsträdgården för att äta lunch i solen, så det blev en mysig dag med tjejerna. Sen följde jag med Josefine till brunnsäng en stund och tittade på resor till Rhodos sedan hämta pappa mig och vi åkte till körskolan en snabbis. Och nyss var Monia här, dock inte så länge. Men bättre det än inget alls :)



En normal idrottslektion med SB10


fjortonde mars.

Lika trött som vanligt, känns som att jag alltid är det nu för tiden... Kom iallafall hem från skolan för en timme sen, lång dag idag. Men imorgon får jag en timmes sovmorgon och sedan ska vi på Polismuseet & Stadsmuseet med klassen så det blir en chill dag. Ska förhoppningsvis en sväng till körskolan med pappa också, måste ta tag i det där nu!
Aja nu ropar mamma att det är mat, äntligen. så skriver more latero

evil surprise

Fick en present av amanda idag, vågar jag verkligen öppna den..? Förmodligen ingen som förstår vad som är i, men när det kommer från henne är det alltid något lurt på gång.. ;)

when I look at the stars I see someone else

Kort skoldag idag så slutade 9.50, helt underbart. Åkte ner på stan för att sola, har ju lite småångest över att vara blek som ni kanske förstått efter inlägget igår... Mötte min "mysiga typ" på vägen hem och gick hit, men nu har han åkt hem tyvärr, men fick träffa honom en stund iallafall. :) Nu ska jag nog ta tag i lite plugg tror jag.

the perfect man

Åter igen sitter jag med pluggrejjorna framför mig men hamna här en stund istället för att göra det jag borde... Uppsatsen till etiken borde vara klar vid det här laget, har skrivit lite mer än en dataskriven sida och där tog inspirationen helt slut. Kortslutning typ...
Har iallafall nyss tagit en lång skön dusch och satt på mig mina älskade mjukisbyxor. Kan ju passa på att skriva en sak till amanda, en kille som har massa mjukisbyxor som man kan låna är ASNAJS och alltså en keeper. Tillskillnad från en som pratar helvetesspråket, riktig turn off... alltså dumpad på dirr! HAHAHA. ååh jag orkar inte med oss... speciellt inte eftersom jag egentligen är allvarlig.
Men nu måste jag skriva lite till om jag inte vill sitta stirrandes på ett Word-dokument hela natten och komma som en zombie till min 1,5 timmars skoldag imorgon. BESO!
favorit i repris.

i want summer!

Alla vårkänslor idag har fått mig att längta till sommaren mer än någonsin....
skulle inte säga nej till att få va så brun nu......
'

espanol + me = NEVER GONNA WORK.

Sitter här med spanskaboken och frågepapper framför mig, känner att jag förmodligen aldrig kommer lära mig spanska... Haha ååh jag orkar inte! Men måste få det här gjort nu så alberto inte goes loca för att jag inte lämnar in läxan i tid igen. Hoppas att alla andra har en roligare söndagskväll än mig, tur att Ellen finns och kunde halvt underhålla mig en stund på fb. Men nu måste jag fortsätta, beso!
Han har ungefär samma skills som mig..... Och ja, man blir typ helstörd av att titta på bilden för länge så gör inte det, tro mig. Jag provade...

. . .

Känner att jag har klagat lite väl mycket de senaste dagarna över att jag inte mår så bra, men idag är det faktiskt söndag så jag tänker ha på mig min pyjamas hela dagen och bara göra sådant jag känner för.(plus helvetes spanskan så jag inte får ig...)  Då gör det inget om jag har lite feber eller så, det förstör ju inte precis mina planer haha. :)

melodifestivalen 2012

Första melodifestvalsprogrammet eller vad man ska säga som jag såg hela för i år, kände att det kanske var värt att höra alla låtarna en gång iallafall haha, men var det rätt låt som vann? Personligen gillade jag Dead by April bäst, men dom skulle nog inte tagit sig så långt i eurovision men det gör nog Loreen.
Nu blir det film eller något en stund innan det är dags att sova, huvudet snurrar.. Tror att jag har feber, icke bra!

drug of the day


You know you make me go insane.

Har precis varit ute på äventyr med mina föräldrar, eller kanske inte men var och fixade lite saker. Och nu är jag jättetrött, powernap kanske? Konstigt dock eftersom jag sov jättebra inatt, med en viss person brevid mig. Det kunde ju inte blivit bättre! Så min något tråkiga fredagskväll blev riktigt mys tillslut, även om jag var halvt sjuk. Men nu ska jag gå och göra lite saker, see ya!

where do dreams go when we are done dreaming them?

Ganska seg fredagskväll, har bara varit hemma och tagit det lugnt eftersom jag har varit hängig hela dagen osv. Men har lyckats övertala en mys person att komma hit. Så snart får jag sällskap, bättre sent än aldrig. :)
arkivbild

new in

/Vero moda/

Glömde skriva att jag köpte en ny vårjacka igår, blev riktigt nöjd faktiskt. Så tack Josefine för din hjälp eftersom jag har brutal beslutsångest ;)

smärta

Det blev en kort dag för mig i skolan idag... Klagade ju hela kvällen igår över att jag hade ont i munnen, vaknade i natt och ville gråta för det gjorde så ont så pappa sa åt mig att ringa till tandläkaren för en akuttid. Så åkte till skolan imorse och sen var det bara att åka hem igen eftersom jag fick en tid. Och är sjukanmäld resten av dagen eftersom det gör sjukt ont. Men måste stå ut några dagar till tror jag.. Snart får jag äntligen äta också, fick inte äta på nästan två timmar efter tandläkaren för att de sprutade in någon medicin i tandköttet... Mysigt.
JAG ÄR HUNGRIIIG! haha, inte bra att inte äta frukost såna här dagar..
dagens skratt hittillsl, for sure

if i choose you over sleep, you better feel fucking special

Klar med uppsatsen, mamma har läst den och jag avlider av tandvärk. Känner mig som en gammal tant...
Men nu ska jag ta mitt klagande och krypa ner i sängen och se om jag somnar direkt eller får messa med en mys person en stund till. Godnatt. ♥

student + dying = studying

Sitter här och skriver på Vad har du i din ryggsäck?-uppgiften i psykosocialt arbete.. Känns lite lagom segt när man bara vill sova. Men jag får kämpa på en stund till först så jag blir klar eftersom de måste skickas in innan 23.55 idag. & snälla Lina kom in till mig och bjöd på någon chokladgrejj men cool som jag är har jag ont i hela munnen så kan inte tugga. Awesome. Jäkla tänder och flytta på sig... Det värsta är nog att de onda sprider sig så hela huvudet gör ont typ.
Var iallafall på teater med klassen idag igen, fast denna gång mitt på dagen. Alla fick labbrockar när vi gick in och sen var de någon form av workshop, fattade nada. Och som vanligt när SB10 är ute på äventyr träffade vi en kändis, denna gång Andreas Kundler från Beck - Annonsmannen.
Aja nu måste jag fortsätta!
andreas kundler.

watch this!


Vampire Diaries

Slutade tidigt idag vilket var otroligt skönt. Har till och med hunnit sova en stund på eftermiddagen men är lika trött för det. Har nyss varit ute på promenad i kvällskylan med Lina, vi följde simon till träningen och gick sedan en sväng och pratade om lite allt möjligt som vanligt Men nu blir det duschen och Vampire Diaries innan jag somnar igen.
för snygga..

Kungsör 2/3

Mongolid Lina ♥
Jörgen är inge vidare på att parkera....

seg måndag

trött, tröttare .... elin! Shit vad jag är trött, det känns att jag inte sovit mycket de senaste dagarna. Råkade somna en stund när jag kom hem efter skolan så kom mamma och väckte mig nästan två timmar senare och jag kunde inte öppna ögonen för jag var så trött... Känns bra.
Hade en rätt bra dag i Kungsör igår, har dock ALDRIG frusit så mycket som jag gjort sen igår morse. Det var en brutalt kall ishall och man han inte riktigt tina mellan matcherna. Men jag hade ju Lina som kunde klaga med mig haha! Lägger upp lite bilder från helgen senare ikväll :)

It’s a mystery how everything circles around you


Hockey

Kom hem för kanske tjugo minuter sedan eller något. Blev en sväng till gnesta för att titta när lillebror körde try out match för det kanske nya BJ laget där. Fryser som tusan!! Och är brutalt hungrig, har bara ätit en macka till frukost sen hann jag inte med mer så det var ju bra planerat. Så snart blir det mat och sen sängen tidigt eftersom jag tydligen lovat att följa med på endagscup i Kungsör imorgon... fuck
undrar om de är sant..?

spring 2012

/ Nikon D3000
några av bilderna från igår.

. . .

I kept waiting on a reason and a call that never came
No I never, saw it coming, something in you must have changed
All the words unspoken, promises broken


in the moonlight shadow

Blev inga skridskor idag... Men istället tog jag och Lina en liten fotopromenad vilket var riktigt länge sedan jag gjorde. Resultatet från den kommer senare eller kanske imorgon. Har suttit och diskuterat körkort och sommarjobb med mina föräldrar så äntligen börjar det klarna lite för mig hur jag ska lägga upp det haha.
Men nu ska jag ut och träffa mina muppkompisar en liten stund. (Hoppas dom inte ser att jag skrev de...) Om dom orkar pallra sig från södertälje någon gång...

Looking up there's only sky

Har sovit nästan tolv timmar, borde va utvilad men är jag det?
Nej... Det var en konstig natt vaknade jättemånga gånger osv. Aja..
Simon har just dragit iväg mot sthlm med några kompisar för att gå på Avicii senare idag och jag sitter här i min pyjamas och ångrar att inte jag köpte biljetter haha. Fett illa, jag vill också gå...
Men nu ska jag nog sluta deppa och äta frukost/lunch och sen blir det kanske att åka skridskor med mamma och Lina. :)

I know it's hard to stay they can't erase me


säg som det är nu det finns ingen väg tillbaks

Hemma från bion nu, filmen var inge vidare enligt mig och för er som inte förstod i förra inlägget så såg vi Shoo bre. Men det blev en mysig kväll med Josefine, Ellen och Lisa iallafall så ska inte klaga.
Har så brutalt ont i huvudet så nu ska jag stänga av datorn och tvätta bort smink osv.

Shoo bre!

Jaa men vad händer idag då..?
Har hunnit åka till södertälje med mamma som var glad att hon också har sportlov nu. Sen åkte vi en snabbis till ishallen och pratade lite med min bror och nu sitter jag här och ska snart ta en dusch och sedan åka till sthlm för bio och middag. mys.

Im great in bed, i can sleep for hours.

Okej jag erkänner, jag åt inte upp frukosten förut... Men nästan! Så det är framsteg iallafall haha.
Amända kom hit vid typ halv två och vi försökte jobba med våran landrapport till samhällen, gick inte så där jättebra men vi var tappra som satt från 15 till ungefär 20.00 idag och försökte även fast det är lov...
Men nu är det nog dags för sängen, börjar bli trött. Hade hoppats på sällskap inatt men så blev det icke så får sova själv tyvärr.. Godnatt!


arkivbild