Hello sunshines

 

. . .

31/10 2012 ♥

I hate when you have to be nice to someone you want to punch in the face.

(Rubriken är inte relevant för fem öre nej jag vet)
Vaknade för kanske en timme sedan och sen dess har jag hunnit med att duscha då jag hade fulaste morgonfrisyren någonsin, haha ni skulle ha sett! Och kollat banken. Så effektiv har jag varit... eller?
Snart kommer kusin Micke med familj hit och fikar, mys. Sedan får vi se om jag lyckas få tag på min bror så vi kan åka och förnya våra pass idag som de var tänkt. Men det återstår att se hur det går med den saken. Och förövrigt är de fint väder idag nananaaaa! Haha vilket tråkigt inlägg
 

Baby it's cold outside

Det är satans jättekallt ute för er som missat det, tror att hela jag är en iskub för tillfället. Var ute och gick lite med Monia och Madde tills vi dog av kylan. Halt var det också, isgata hela vägen hem och de sluttar hela tiden nedåt så gissa hur många gånger jag var påväg att ramla och göra typ en 10 poängare? Haha otroligt tråkig fakta det här, I know men idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... :) Nu ska jag byta om till one piece och titta klart på House, eller kanske ringa älskling en stund? Får se. :) 
 

Im mad at you because I love you

 
 
Tråkigt väder och allmänt seg dag, då finns det ju inget bättre än Vampire Diaries. Bästa bästa bästa.

. . .


miracles do happen sometimes.

Idag blev en mysdag med TVÅ dejter! Se där liksom, började dagen med en frukostdejt med min käre vän Monia och tvingade henne titta på när jag städade haha. Sedan åkte jag mot södertälje för att träffa Josefine en stund och prata lite. Vi hamnade på Nancy's för att äta middag, alltså dejt nummer två för dagen. Mina egna gullisar ♥ haha. Och bara så hela världen vet, jag är riktigt glad idag. Känns som att det var länge sedan saker gick bra men äntligen vänder det!
 

Feel your every heartbeat

När jag och Niklas hade virrat bort oss från de andra igår så mötte vi upp en viss saknad person. Gissa om jag var glad? Många förstår nog så som jag har tjatat om det. Så resten av helgen har spenderats med honom vilket var massa mys. Vi gjorde lite allt möjligt, tittade på klipp som de krävs dålig humor för att skratta åt, följde med till Bromma idag, var i Gnesta på Simons hockeymatch och träffa kusinerna igen osv. Men nu har han åkt hem och jag är lite halvt ledsen. Hade ju inte varit helt fel att somna i hans famn en kväll till och vakna på bästa sätt menmen... Jag tror att jag överlever.
 

Vänta... vad var de vi skulle göra nu?

Dagen har bestått av hockey ungefär. Mötte upp Magnus och Niklas tillsammans med Lina förut för att åka till södertälje och fördriva tiden tills hockeyn började. Så vi kollade runt i affärer, åt på subway och skrattade ungefär hela tiden. Måste ju ha bland de absolut bästa kusinerna. Även om Niklas är lika trög som jag och inte kommer ihåg något vi säger till honom även om de bara gått 5 sekunder.
Efter matchen kom jag och Niklas bort från dom andra så vi sprang på en buss mot stan som de visa sig att de andra inte alls var på så det blev ett äventyr de också haha. Och vi lekte i rulltrappor, känner mig liten igen :')
 

södertälje sportklubb

Hata Djurgårdens IF, hata AIK, hata bajen från sööder men vi älskar SSK.
 
4-2 catchiiiing!

Ett sista farväl av våran ängel.

Det är jobbigt att prata om gårdagen så tänkte att jag skriver lite här istället så kanske ni förstår.
När mina nerver och känslor var i uppror igår var det tydligen bara en förvarning på hur det skulle vara på begravningen. Det vart 100x värre när vi väl var där, jag som inte trodde att det var möjligt. Sen vet ju även jag att det jag inte mådde värst där.
Det var riktigt jobbigt att säga farväl en sista gång igår. Det kändes som att hjärtat gick i bitar när mina kusiner börjar gråta de syntes verkligen hur svårt det var för dem och när jag hörde mormor och morfar sitta och gråta bakom mig. Det kändes helt overkligt, det skulle inte vara moster maggan som låg i kistan framför. Tårarna rann hela begravningen och hela kroppen gjorde ont. Visst hade vi inte bra kontakt på slutet, men jag visste ju alltid att hon fanns där. Och igår då fanns alla där för henne, även dom som vi vet att hon tvivlat på många gånger. Men vi alla älskade henne och fortfarande gör, för alltid borta men aldrig glömd. Det kommer alltid lysa en sjärna för henne på himlen, och hon kommer alltid finnas med oss det vet vi nu.
Begravningen var superfin, om hon var där och såg vilket jag tror hon var, så skulle hon varit stolt. Speciellt över sina barn och hur starka dom är. Vi har varandra och som det känns just nu, så klarar vi av allt. ♥

. . .

Mina känslor och nerver är i full gång med World War III i kroppen. Jag vet inte hur jag ska bete mig, vad jag ska göra eller hur jag känner. Det är en dag i sorgens tecken som jag helst bara vill glömma. Men det går ju inte tyvärr för det är ingen mardröm som jag trodde eller hoppades på i början. 
En deja vu från dagen som varit den värsta i mitt liv speglar sig, men de är bara 5 år sedan. Jag som lovade mig själv att det skulle dröja många år innan jag kände så här igen. Ingen som förstår, ingen som kan göra det ogjort. 

första snön kom visst tidigt i år..

Ytterligare en vecka har gått men jag kan inte avgöra om den gått snabbt eller inte konstigt nog. Som de flesta vet vid de här laget eftersom den nya vädersidan här på internet nu mer kallas Facebook och varenda jäkel har uppdaterat om att de snöat idag. Så det känns lite onödigt att skriva om de även om jag nyss gjorde det... (och jag är medveten om att jag skriver helt oläsligt idag) Ååh jag riktigt längtar efter julmys och allt som hör  till julen samtidigt som jag saknar värmen något otroligt redan.
Iallafall, nu har jag tagit helg. En dag tidigare än resten av klassen, men jag har faktiskt anledning. Imorgon är det dags för ett sista farväl så jag kände att skolan inte är någon bra idé en sådan dag. 
Nog med deppigheter för idag, nu ska jag kolla klart på Magic Mike och inte tänka mer på morgondagen.
 

"If lying was a crime, we'd all be in jail."

IIHHH, tagga tagga tagga! Äntligen får jag se Halloween avsnittet från Pretty little liars. Har längtat hela dagen haha nörd som jag är. Känns som att jag kommer vara rejält uppskrämd efteråt och min huvudvärk kommer ha gått från brutal till outhärdlig men det är värt det!
 

mongolid

 
 
tänkte att det var dags för världen att få se Linas riktiga jag ;) haha

autumn

 

now all we know, is don't let go.

Trots mitt deppinlägg nyss så ska jag försöka skriva något lite mer positivt. Känns konstigt att det redan är helg igen, men jag har väl levt i min egen bubbla hela veckan... Hoppades på att bästa skulle komma hit ikväll, men han skulle fixa något så kunde tyvärr inte. Alltså får jag klara mig själv ändå.
Ska till banken IGEN imorgon, måste vara rekord. 3 ggr själv på mindre än en månad! Sen ska lite annat fixas och på kvällen åker jag till Gnesta för att möta upp Simon och sen spendera lite tid med Magnus och Niklas. 
 
Juuuste, har skaffat Kik som jag inte förstår något av. Men skriv om ni vill: eeliinnee
 
 
 
 
 
 

. . .

Jag tror att verkligheten har kommit ikapp nu, jag har insett att jag aldrig kommer träffa dig igen och hur jobbig närmsta tiden kommer bli. Och jag har insett hur mycket dom behöver oss. (vissa förstår vilka jag pratar om). Men jag vet inte hur jag ska må eller känna. Vill fortfarande bara stänga in mig i mitt rum och gråta samtidigt som jag inte vill vara själv. Jag kommer bli galen. 

Someday I want a love like Chuck and Blair's

 
 

mössprovning

Mössprovning idag i skolan, bästa bästa! Äntligen känns det som att studenten närmar sig. Inte ens ett år kvar, kääämpa!

It may take time, but it's going to be okey.

Har haft en okej dag med tanke på omständigheterna, tog igen ett par timmars sömn och tittade på gossip girl. Sen vid typ 18 kanske åkte jag, mamma och lina hem till lina en stund. Blev riktigt glad av att se Calle där, har ju inte träffat honom på länge men pratade med honom igår. Så blev riktigt förvånad att träffa honom så snart men det behövdes. Trots att jag vet att han fortfarande finns här oavsett hur lång tid det tagit sen vi sågs.
Sedan åkte vi och hela familjen Selenius/Hagstedt och Calle vidare till Gnesta för att titta på simons match, Gnesta - Bajen Fans. Där mötte vi upp min kusin Niklas, tänkte att även han skulle få komma på andra tankar en stund... Jag tror att det funkade, för vi hade rätt kul. Pojken är lika smart som mig :D En bra start på något nytt.
 Och efter ett tag så ser jag min lille vän Joel bredvid isen istället för på vilket jag tyckte var konstigt så gick och pratade med honom också. Känns som att jag träffade många personer idag som jag inte vanligtvis träffar. Men de va skönt att det inte var som alla andra dagar.  Rörigt inlägg hejohå, så nu borde jag nog sluta skriva. Godnatt.
 
 


"Ännu en stjärna som fallit alldeles för ung."

Nu har många förstått vad som hänt, allt fler säger hur ledsna dom är och att dom beklagar. Och jag antar att det är en del av allt det här. Men egentligen är det mycket mer synd om mina kusiner, som förlorat sin mamma än om mig. Jag kommer nog inte blogga så mycket närmsta tiden, eller så kanske jag gör det. Jag vet inte än. Just nu är det tungt och vi försöker att tänka på annat men det är inte så lätt så därför känner jag inte att bloggen är de jag prioriterar mest. Men jag ska försöka göra lite inlägg, som förhoppningsvis inte alla handlar om det här. 
Men tack ni som finns och stöttar oss, det betyder mycket. ♥
Vi saknar dig redan.

. . .

Varför? Varför är livet så orättvist? 
Du är borta, föralltid och ingen eller inget kan få dig att komma tillbaka. Vi, din familj, alla saknar dig redan. Bilder och statusar på facebook som alla beskriver sorgen av att du inte längre finns med oss. Jag önskar att vi hade haft bättre kontakt speciellt under de senaste åren men tyvärr var det inte så. Men vi var  fortfarande släkt oavsett vad. Jag hoppas att du har det bra där du är nu, och att du kan få ro. Kommer tänka på dig varje dag, och förhoppningsvis slutar tårarna rinna snart även om sorgen alltid kommer finnas där. Men för nu kan vi inte göra annat än att försöka inse vad som hänt och hedra ditt minne. 
Vila i frid, en dag så ses vi igen moster ♥
 

when all you can do is hope.

Vad ska man göra när det känns som att man lever i en mardröm, fast man går och lägger sig och vaknar igen och allt är exakt som när man somnade? Det är så det känns. Jag kan inte göra något, inte säga något eller känna något som gör någon skillnad. Det är inte rättvist. Du måste klara det här, din tid är inte slut än. Du måste kämpa, speciellt för deras skull. Snälla säg att det bara är en mardröm...

kvällshumor...

 
borde plugga men istället sitter jag och skrattar åt den där, hahahaa! Va sorglig jag är....

. . .

Varför är det verkligen alltid så att när man ska plugga så är allt runt om så mycket mer intressant? Man kommer på saker man egentligen inte skulle gjort, bara för att man vill slippa undan. Det kan väl inte vara så svårt att bara ta sig i kragen och göra det man ska? Men nejnej, det är ungefär omöjligt. Och just därför skriver jag det här istället för att plugga psykologi... Bra jobbat elin!

don't be like the rest of them, darling

 

Det här är bara början

Hann inte med bloggen i lördags ordentligt och igår hade jag ingen som helst inspiration trots att det faktiskt var en bra dag. Lärde mig att inte lita på tanter som verkar snälla men säljer på loppis och att man inte ska ge upp på personer som varit en stor del av ens liv men utan riktigt anledning försvunnit. För dom kan faktiskt komma tillbaka. 
 
Idag däremot har de inte varit en lika bra dag, Äckel engelska c och naturkunskap. Kom ganska nyligen hem från skolan med fetaste huvudvärken och även ont i magen. Inte att leka med. Men en bra sak hände nyss, insåg att det stod mitt namn på ett av kuverten som kommit med posten idag, det var mitt nya kontokort! äntligen, mitt chip funkar inte och kortet höll på att gå sönder men nu har jag ett fint oanvänt kort nananaaa. 
Men nu måste jag ta tag i psykologin eller något, fast jag inte vill. Smell ya later.
 

. . .

 
 
Kanske saker äntligen börjar vända, sakta men säkert. 

weddingdinner


I'll wait forever if I have to.

Är det bara jag som tycker att det är otroligt jobbigt att vänta? Som just nu, sitter och väntar på ett sms. Men tänk om jag inte får svar? Då har jag väntat i onödan och kommer bli jättebesviken när jag inser att hela kvällen gått utan att just den personen har skrivit. Fast å andra sidan, jag har väntat flera månader egentligen så borde inte bli för förvånad eller besviken... 
Sen finns ju dom där gångerna när man väntar på tåget eller bussen, de är också jobbigt. Tiden liksom stannar av just för att man väntar medan om man har bråttom flyger tiden snabbare än någonsin. Och ja, nu spårar jag igen. Jag vet inte ens varför jag skriver det här. Kanske är mitt sätt att få tiden att gå snabbare. Tror hela tiden att mobilen blinkar till men insåg nu att det var reflektionen av tvn, snacka om besvikelse... Aja nu ska jag ta mina störda tankar och göra något vettigt. Haha.

Seriously get your ass out of bed. Now.

Vaknade för en liten stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite, önskar att jag kunde göra det varje dag men då hade jag varit tvungen att vakna mitt i natten... Ska snart försöka gå upp och kanske äta frukost för ovanlighetensskull och sedan ta en dusch innan josefine kommer hit för att baka lite tills på söndag. 
 
 

I can breath again.

Gissa hur glad jag är att det är helg nu? Bästa bästa.
Och äntligen är rättskunskapsprovet över också, en sten lättade från bröstet. Fast om det gick så bra jag hoppats på vet jag inte... Men det är gjort iallafall. Så ikväll ska jag inte ens titta på skolböckerna, har ju ändå pluggat konstant hela veckan. Förtjänar en kväll ledigt även om jag har massor att göra egentligen...
 

i både med och motgång

 
ÄNTLIGEN SSK! Stolt sskare som kommer sova gott i den här tröjan inatt för att fira vinsten.

. . .

3 filtar, 5 kuddar, musik, ett x antal papper med anteckningar och en rättskunskapsbok. Tänk att man kan göra pluggandet någelunda mysigt. Får hoppas på att lina vill möta mig i köket snart och göra te också haha (ja lina jag förväntar mig att du ser de här, och om inte så blir du våldgästad snart...) 

Blow the candles out , looks like a solo tonight but I think I'll be alright.

 
myslåt

. . .

Det känns mer och mer nu att hösten är här. Inte bara för att almanackan har slagit om till Oktober utan även för att det är mörkare, mer plugg, mysiga tjocktröjor och stickat, halsdukar osv osv. Ni fattar poängen antar jag? 
Dock vet jag inte om jag ska vara glad eller ledsen, saknar redan sommarvärmen samtidigt som den här årstiden är rätt mysig. Måste ju erkänna det...  Ja de här var en av mina funderingar när jag egentligen borde plugga. Nä nu får jag ta och skärpa mig. 

. . .

Har hunnit sova en timme efter skolan vilket hittils har varit dagens höjdpunkt haha. Och tittat på ett avsnitt Gossip Girl så nu jäklar ska det pluggas rättskunskap! Önska mig lycka till... 
Tror att jag kommer somna igen, förmodligen med boken i ansiktet eller något sånt mysigt.

I fall without my wings.