breakfast time

Ni som känner mig eller träffar mig dagligen iallafall vet att jag nästan aldrig äter frukost, men idag ska jag ändra på det haha! Har gjort en stor frukost och jag ska försöka äta upp den för en gångs skull. Så medan jag gör det tänkte jag kolla lite på Vampire Diaries och sen fixa mig snabbt innan Amanda kommer hit. :)
(Macka ála Kewin haha!)

släkten är värst

Lyckas blogga lite nu, sitter hemma hos mina kusiner eller ja i Martins hus. Dom brottas i sängen typ så martin inte ska kunna sova och tvingar hundarna att volta. Alltså simon, sofia och ellen. FULLT NORMALT.
Idag blev det sovmorgon och sedan kortspel för att sedan laga mat och åka på bio i mariestad och nu sitter jag här. Otroligt rolig update och väldigt rörig men kände att jag kanske skulle ta och skriva något när jag ändå hade tillgång till datorn.
trött tjej.

who was i kidding

tidsinställt inlägg.

Nu sitter jag förmodligen på tåget mot kusinerna och Töreboda med lillebror. Är sjukt trött eftersom det blev rätt sent igår men jag får väl sova en stund efter bytet i hallsberg eller vad det hette. Har även panikpackat nu på morgonen eftersom jag inte gjorde klart det igår när jag fick sällskap. Men jag tror att allt är med nu, får hoppas det iallafall. Och nu äntligen känns det som att det verkligen är lov! Love it.


nothing else I ever find In this whole wide world can shake me like you do.

Fick som jag ville, blev inte forever alone. En viss person kom hit så jag blev glad för äntligen har jag fått ur mig saker som har stört och förvirrat mig hela veckan. Så äntligen kan jag släppa det. Men nu har han blivit hämtad så jag är lite ledsen haha. Du borde ha stannat kvar iallafall. ♥

Nu sitter jag iallafall i mitt rum med lillebror och pratar om imorgon. Åker till Töreboda/Skövde imorgon förmiddag och vet inte hur mycket jag bloggar där. Men förhoppningsvis så blir det någon uppdatering iallafall.

drug of the week


People can lie with their words, not with their eyes.

Har hunnit med att åka till tälje och köpa lite saker, nästan städat hela mitt rum och bäddat rent i sängen. Och för att inte glömma så har jag tvättat också! Känner mig riktigt effektiv idag. HAHA.
Ska nog hjälpa mamma med smink och hår snart innan mina föräldrar ska iväg på 40 årsfest. Då drar även lillebror till O'Learys med a-laget. Då återstår det bara jag och Lina här hemma, men vi kommer ha det asbra. Laga en awesome middag sen får vi se vad som händer. Och förhoppningsvis har lillebror med sig en viss (saknad) person hem så jag slipper känna mig förever alone när han kommer hem och tar tillbaka Lina ifrån mig.
random.

The first thing on my mind

Nu är biljetterna till Töreboda bokade! Så på söndag åker jag och simon för att hälsa på våra kusiner där. Mycket roligt :D Har ju som sagt inte bloggat så mycket senaste dagarna och jag har heller knappt varit hemma. Det har varit fullt upp! Först hockey, SSK fyllde 110 år så det var tifo o grejjer plus att dom vann mot oskarshamn! :D Och igår så skulle vi på teater med klassen på kvällen, där träffa vi små lantisungar massa kändisar så vi blev nästan helt till oss haha!
Och idag var det nationella, gick skit kan jag ju då konstatera. Men nu är det äntligen lov så jag tänker inte fundera mer på skolan, ska istället starta en film och sen gå och lägga mig tidigt så jag tar igen sömnen jag har missat i veckan. :)
en av de "kändisar" vi såg, Sverrir Gudnason som spelar Pontus i Wallander filmerna.
SSK 110 år ♥

Baby you should know.

Dålig uppdatering idag och igår, I know. Men har haft fullt upp i skolan osv. Gick till 17 igår och sedan hockey direkt efter och idag var vi på teater med klassen hela kvällen. Så skriver lite mer imorgon förhoppningsvis för nu ska jag sova är så brutalt trött! Godnatt.

Grattis sportklubben på 110 årsdagen!




Things end but memories lasts forever.

Nyduschad har jag myst ner mig i soffan med hörlurarna i öronen. Lyssnar på nostalgimusik och tittar på gamla bilder. Tänk vad mycket saker har förändrats och hänt de senaste åren.

so she ran away in her sleep.

Somnade hyffsat tidigt igår, men är ändå sjukt trött idag. Kom precis hem från en ganska slapp dag i skolan. Satt till och med kvar efter skolan med ungefär hela klassen eftersom vi har en cpsvenska redovisning imorgon som ingen är redo för. Nu ska jag skriva en del till till svenskan sen ska jag nog sova en timme. Bytte till och med om till mina mysiga pyjamasbyxor det första jag gjorde när jag kom hem. Haha
arkivbild. så trött som jag var där känner jag mig just nu..

. . .

Jag har världens bästavän.
Inget slår henne. Hon är den som får de jobbiga och det tunga att försvinna, jag har ingen aning om hur. Men hon lyckas jämt, hon är min egen sol som lyser upp när jag behöver det som mest. Hon är en av de starkaste jag känner. Inget lyckas få henne att bryta ihop visst det finns motgångar men hon verkar klara av allt. Tillskillnad från mig som får panik över minsta lilla känns det som. Jag är så glad att jag har dig, någon som jag vet aldrig någonsin kommer svika mig. Den enda som förstår mig till 100%. Ärligt talat så tror att att du känner mig bättre än vad jag själv gör. Du kan förstå vad jag känner eller hur jag mår genom bara en blick. Precis så som jag ser allt av att bara titta på dig. Och vi har så många otroliga minnen, både bra och dåliga. Det är ovärderligt.
Du är bäst det vet du och jag har sån otrolig tur att du är just min bästavän, hur skulle jag annars klara mig?
Jag älskar dig min ängel, Amanda Persdotter.

My escape from reality

Skapligt trött, frusen och sliten efter dagen. Vad hände med helgen?
Men huvudvärken är borta, likaså hungern. Nu är det snarare matkoma, det stod en lyxmiddag på bordet när jag kom hem. Snacka om service. Så nu sitter jag här, borde börja plugga annars är jag nog körd på redovisningen imorgon men känner inte riktigt att jag kan koncentrera mig än. Ska nog ut på en promenad först och rensa huvudet det behövs, allt är kaos där inne just nu. Så fram med tjocktröjan och ipoden, mina bästavänner dagar som idag.

. . .

Look deep into yourself before you blame all others for betrayal.


That's left unspoken.

Försökte plugga lite spanska, men det var omöjligt. Kunde inte koncentrera mig alls. Så nu har jag precis duschat och ska gå och träffa Melanie. Intressant va?
random

Oh, if I catch you

Hade en grymt kul dag igår, fick bort tankarna från lite skit och lyckades att inte tänka så mycket på de trots nästan ingen sömn natten till igår. Men vi åkte skridskor och lärde Ellen att åka, åt en mysig lunch haha på zinkensdamms läktarna i kylan och åkte sedan mot tälje för att bowla. Jag sög.
Sen köpte vi med oss mat från Grekens och gick hit och hade myskväll. Slapp sova själv också, Josefine stannade kvar och vi somnade direkt när dom andra gått typ och sov i 12 timmar, så sjukt skönt!
Nu slötittar jag på film med Simon & Lina så peace out!

17 februari

Friluftsdag idag, så har haft fullt upp och alltså inte bloggat något. Men en uppdatering kommer imorgon och kanske lite skojj bilder. Men nu ska två trötta tjejer gå och lägga sig och titta på film. Natti!

I know you love me even though im weird.

Sitter på badrumsgolvet och sjunger allt jag orkar, fullt normalt! Haha, jag mår inte så bra idag tror jag...
MEN det finns en logiskt förklaring. Jag ville ha musik medans jag duscha och när jag var klar råkade jag fastna här inne. hehehe
Nu ska jag gå och göra nytta tror jag, eller iallafall gå till kylskåpet. Haha, behöver vatten. Och sedan ska jag dö ett tag för nu orkar jag inte med mig själv. Tur att ingen är hemma och tvingas vittna de här.
Oooh juste en sak till som jag känner att jag måste dela med mig av, Vi spelade rullstolsbasket på idrotten idag, haha fett kul! Fast sjukt svårt att styra rullstolen.......

Something isn't right, I'm losing faith in everything I know, what do I know?

Stay away from me. I need you too badly, and it's tearing me apart.




För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Än så länge har min alla hjärtansdag varit helt okej, har inte varit ensam och inte deppig haha! Skola en timme typ, sen en het dejt i solariet med min älskling josefine och fika på det ;) Sen sällskap heeela vägen hem och nu sitter jag här. Sorglig som jag är så ska jag dra igång med lite plugg, måste få det gjort nu! Får se lite vad som händer sen, man vet ju aldrig liksom. :)
Haha tur att jag har dig som sällskap på alla hjärtansdag! precis som förra året haha. forever alone.
Och jag vet att bilden längst till höger är hemsk, nysolad och typ inge smink. Mysigt.
'

i feel you falling away

Jag saknar dig mer och mer men du verkar inte förstå de.
Det kanske inte var länge sen vi träffades men känslan när man blir behandlad som luft helt plötsligt gör saknaden värre. Gör inte som alla andra, snälla? 
Slut på depptext, fett tråkig blogg. Men var tvungen att skriva det någonstans. Peace out, nu ska jag fortsätta kolla på Wallander.

But mama im in love with a criminal

Kom precis hem från ishallen och kiosken, luktar kokt korv blandat med kaffesump typ. Riktigt mys. Så alldeless snart blir det en riktig ordentlig dusch.  Det börja lite tokigt, råkade bränna plast, spilla kaffe osv. Men det slutade bättre, jag och Lina drog ihop 850 kr, bra jobbat tycker jag med tanke på hur lite folk det var där.
Lina grillade korvbröd i toast/hamburgergrillen. haha

before I (WE) die part II

Melis, här kommer en fortsättning på våran before we die lista! haha
(men den andra bilden är inte till dig my love)

. . .

I'm the one who's noticing you,
Guess that makes me obsessed with you.
I turn your flaws into beauty,
And you're seeing this as a bad thing.
Are you kidding me?
Yeah well, you're the one who'll be missing me.


fredagsmys

Sitter här i soffan och myser & äter glass framför tvn med mamma och lillebror. Är helt slut efter veckan (fast jag va ledig igår hehe) så det känns behövligt. Plus att jag failade något brutalt på NP idag..
Imorgon ska jag & Lina jobba lite, eller ja stå i kiosken i ishallen eftersom simon har match då och mamma jobbar. Peace out.

It all begins with a smile

Har sovit 11 timmar inatt, så för första gången på länge så känner jag mig ganska utvilad. Somnade till och med tidigare än vanligt igår, så trött var jag. Och nu har jag BRUTAL träningsvärk i rumpan haha, även i lår och vader. Tack Ellen!
Ska försöka ta tag i lite plugg nu och sen dra in till södertälje för att sola och ta en fika med min bästa, Josefine the dipshit. :)

. . .

So to hell with you and your expectations
I can't do nothing, just sit here waiting
I'm damned if I do and damned if I don't
You'll never been happy you live to make me scream
I wanna scream, 'cause this is me
And I won't be anything else but me

So to hell with you and your expectations

I can't do nothing, just sit here waiting

I'm damned if I do and damned if I don't

You'll never been happy you live to make me scream

I wanna scream, 'cause this is me

And I won't be anything else but me

du vet vad du gjorde mot mig, så du har verkligen inte rätt att behandla mig så här.


Enjoy the little things

jag. hatar. snö.
Så nu vet ni det haha, förövrigt överdrivet lång dag som bestod av muntlig redovisning, idrott, prov och börja med något typ.. & jag kommer ta träningsvärk imorgon men aja är ju ledig så det känns helt okej iallafall... :D

It was now or never

Har precis kommit hem från en skön kvällspromenad med Lina, slutade ju tidigt idag och har inte gjort så mycket efter det så det var skönt att komma ut en stund. Nu blir det lite aptråkigt plugg och sedan sängen. Prov i språkhistoria imorgon, kul...
& idag hade Ellen och resten av musikkursen konsert och här är en av låtarna, fast från spelningen innan jul. Och visst är hon duktig!? :D

keep calm and pretend it's not monday

Vad finns det att säga mer än att jag hatar måndagar?
Dagen har kanske inte varit så hemsk, men jag vill bara att den ska va över. Nu.
fin badrumsbild, hehe.

it's a mystery why i can't stop thinking of you.

Blev lite dåligt med uppdatering igår men fick fullt upp efter matchen. Direkt efter den mötte jag upp Monia som jag inte har träffat på evigheter... & sen fick jag nya planer så när hon gick vidare till nästa ställe så tog jag en varm dusch vilket var ett misstag eftersom jag skulle ut precis efter. Så resten av kvällen och natten spenderades hos en mysig person. Haha jag måste bara säga att killar är så sjukt söta när dom sover! Vi gick inte upp förrän halv två idag och då tog jag bussen mot södertälje för att spendera några timmar med Melissa älskling, så det blev en myshelg helt enkelt. Fast de måste jag tyvärr förstöra med plugg nu, bajs.
passande bild, ska aldrig mer erkänna hur sjukt kittlig jag är. eller jo kanske... haha

Dead by April

måste bara säga att den här låten är underbar.

It's so easy after all.

Lina och jag har precis kommit hem från Carolin, äntligen har jag fått klippa bort min slitna hår! Det är inte någon skillnad egentligen men det känns iallafall så jag är nöjd. Och Lina klippte lugg, blev jättefint! :D
Och om någon timme blir det nog hockey, som vanligt haha. Men nu måste jag städa klart så pappa inte får damp.

it's friday friday gotta get down on friday, oh fuck... it's stuck in my head.

Känns helt okej med fredag, och ännu mer att jag överlevde veckan. Jag som var helt deppig över att praktiken var slut... Veckan var faktiskt inte så hemsk, några dagar bättre än andra men ja, haha! Har en lugn kväll hemma och pysslar om mig själv lite och så, super skönt.
vore inte helt fel att va på det där spa't nu.....

vad är det som händer med mig?

Asså shiiet bästa storasystern ever, har precis suttit och skrivit halva Simons arbete om Andra världskriget. Det var aslätt men ändå, att jag gjorde det! Är imponerad av mig själv, och jag hoppas att mamma och pappa inte ser de här haha då är han körd :D Careface.

. . .

Grattis på födelsedagen Adam! ♥

kärlek i dess bästa form, södertälje sportklubb.

Känns helt okej att Södertälje vann med 5-4 över Mora på hemmaplan idag. Dom kanske inte är bäst eller spelar i bästa serien, men dom är kärlek!
videon är inte från dagens match men ändå, Hudacek! ♥

en bild kan säga mer än tusen ord.

jag tyckte att bilden berörde så mycket, eller ja den berörde mig iallafall. Så var tvungen att lägga upp den :)