i see it in your eyes, you're dissappointed.

Äntligen är geograficpäckelprovet över, gick inte så bra osv men orkar inte klaga om det mer nu.
Ledde idrottslektion med Josefine idag, gick riktigt bra vi fick MVG ! Helt underbart, och ligger på ungefär VG nästan MVG i småföretagarnde vilket känns awesome eftersom den kursen snart är slut.
Och tack Wille att jag fick låna din penna efter att idioten (:*) slängde bort min precis innan provet !
Aja nu blir det snart sängen, är sjukt trött!

jag just nu :


Is it killing you like it's killing me ?

Kul har så mycket plugg att jag drunknar i papper snart eller något. Geografi prov imorgon, känner mig körd. Ungefär som resten av klassen och en mega uppsats tills på tordsdag, visst bara första utkastet men sen är det ändå inte lång tid kvar så måste göra så mycket som möjligt tills dess. De och massa annat har jag och göra närmsta tiden så jag är inte glad. Trött och grinig är nog bästa beskrivningen.
Komiskt nog skrev 118800 såhär när jag frågade vem Elin Eriksson var nyss, "Ja, ack, sicken lednadsglad människa hon är. Vi på 118800 kan inte gör annat än att ta av oss hatten och applådera den livsglädjen. Den vill vi också ha!" Lie of the month typ?
Aja bäst att sätta igång nu innan jag somnar igen!

. . .

sant..

första advent

Ååh nu börjar jag få julabsinens ! Kan det inte vara jul nu nu nu ?
Sitter i mitt rum och myser med endast julstjärnan i fönstret tänd.
Synd bara att det inte finns någon snö, men får hoppas på att det kommer snart !

Lights fill the streets

Igår så blev min förkyldning värre igen. Inte kul asså.
Skulle ha åkt till gymnasiemässan med Kewin och Amanda igen för att se om vi kunde lura folk och låtsas att vi var sökande. Men jag orkade inte det då, var helt död på morgonen. Det lättade lite framåt dagen så jag åkte snabbt in till södertälje i akut behov av nya byxor för mina älsklingsbyxor har gått sönder... Kom hem därifrån och såg att mamma hade satt upp julstjärnorna i fönstrena, ååh kärlek på dom ! Gick sen till ishallen för att kolla på BJ matchen, mucho fun. Och jag hade på mig jättevarma kläder för att inte bli mer sjuk men lyckades ändå frysa om både fötter och händer. Stod en period vid båset också, haha de va roligt att höra spelarnas kommentarer osv under spelets gång. Passade även på att vara duktig och hjälpa pappa med materialar grejjset och kollade hur foton skulle bli därifrån för jag ska nog fota deras nästa hemmamatch och då är det ju roligare att ta kort där det inte är något plexi i vägen.
Kom hem runt halv åtta, åt middag och duschade och gick sedan och träffade monia. Vi gick till henne och drack te, snackade osv. Rätt mysigt, kom hem runt tolv och började kolla på Turkiet bilder med mamma och pappa. åååååh vad jag saknar det !
Lycka ! ♥

Svar på kommentar

Lite kul att få en sån kommentar precis innan jag publicerade mitt inlägg om gymnasiemässan. Dock lite tråkigt att du inte skrev mail eller något så man kan skriva till dig men jag antar att du tittar igen så här kommer svaren på dina frågor.
Jag tycker att Rönninge är en jättebra skola, ganska liten vilket är bra för då blir det en mer behaglig stämning. Ingen mobbning eller så. Eleverna är trevliga, det är nästan lite som att alla känner alla på något sätt. Så om jag var du skulle jag lätt välja beteende på Rönninge istället för Tullinge, för jag valde också mellan dom skolorna när jag sökte och jag ångrar inte en sekund att det blev Rönninge istället för Tullinge.
Lärarna är kompetenta, och villiga att hjälpa till om man behöver hjälp och allt sånt. Och undervisningen är bra, men det gäller ju att man klarar det lite speciella blockschemat. :)
Men sök sök sök ! Jag tror inte att du kommer ångra dig.

gymnasiemässan

Hejsan ! Är äntligen frisk igen, eller aah febern är borta så jag är på benen. Piggare än någonsin! Kan man ju drömma, känner att jag är lite oseriös idag. Konstig dag helt enkelt.
Åkte upp till gymnasiemässan idag för att se alla små osäkra 96or och få reda lite på vart alla ska söka i år. Så jag stod och pratade för min skola då, Rönninge Gymnasium. Som för övrigt är en riktigt bra skola om någon sökande skulle kika in på min blogg och se det här.
Det var riktigt kul iallafall, jobbigt för min onda hals och lite i ryggen men helt klart värt det. Världens bästa Marcus var där också, så jag blev glad att få träffa honom. Och vem mer dyker upp lite random sådär? Jo mitt i folkmassan ser jag Kewiiiin, så jag springer fram till honom lika glad som alltid att se honom nu efter att han la av med steelpan för ett tag.
Jag tror att Rönninges klasser för nästa år kommer bli smockfulla, för shit vad vi gav broschyrer och berättade om linjer för allt mer och mer positiva 96or. Haha får se hur det blir med de.
Sen åkte jag till Östertälje för att bli hämtad av papaaaa, har gjort lite plugg och duschat. Och nu sitter jag här med musik på högsta volym och njuter av att det är helg!
Vad vill du bli när du blir stor?

. . .

I don't miss you
I don't miss you
I don't miss you
I don't miss you
I don't miss you

Who am I kidding, I miss you like crazy ...



23 november

Nu var det dags igen, sjuk för tredje gången sedan den här terminen började. Nytt rekord för mig tror jag... Hög feber den här gången och förkyld som vanligt. Därför har jag inte bloggat, kom hem i måndags och var helt däckad. Har sovit i princip hela tiden sedan dess. Men nu börjar det kännas bättre, med febern iallafall. Så får se, kanske till och med orkar gå till skolan imorgon. Vilket vore bra för jag kommer hamna efter och aah de + alla läxor är nog ingen vidare bra kombination...
Fick just höra att jag ska stå för Rönninge gymnasium på gymnasiemässan på fredag, hoppas hoppas hoppas att jag är frisk då! För min saknade vän M kommer också va där då.
Nu ska jag sätta igång en film och mysa ner mig i soffan en stund och hoppas på att febern inte stiger igen. :)

happiness appears when you don't look for it.

Nu ska jag göra mig helt klar och gå till bussen för att åka till Heron med Melis, blir nog en helmysig dag! Hoppas på det iallafall, känner att det behövs. Så skriver mer senare  ! :)

You like a shot of pure gold

Åkte ju till södertälje en stund förut, skulle egentligen inte köpa något till mig själv. Men det råkade bli så ändå (inte för att jag klagar, men en viss mamma är inte lika nöjd..) Så det blev en mysig stickad kofta som jag tyvärr inte har bild på och hitta ingen på internet heller, och 2 st nagellack.
Ett juligt blått, låter knas i know men melissa vet vad jag menar :D
och ett till, lägger upp en bild på det :)
Och nu har jag pratat med habibiiii i typ en timme, mucho mys. Och nu blir det sängen så jag orkar upp imorgon för då ska vi på bio :D
Natti!
slarvigt målat och fula naglar jag vet, men fokusera på färgen!

Lördag

jag har inte riktigt hunnit med bloggen känner jag... Men i onsdags var det spelning på kulturskolan, typ. Gick inte sådär jättebra. Men det ledde till att min torsdag var förstörd eftersom jag var så sjukt trött. Men igår iallafall så åkte jag med Josefine till sthlm efter skolan för att hon skulle till någon affär där och köpa en vinterjacka. Riktigt snygg var den!
Och jag fick köpa min första lussebulle för i år :D haha !
Kvällen spenderades hemma, med idol och en (halv) film. Skönt att slippa göra massor, kände mig inte på topp och var riktigt trött. Idag har jag inte så jättemycket mer planer än att dra in till söderälje om ca 45 minuter och köpa några saker och sedan hem och plugga. Fatta tråkigt att plugga på en lördag? Men då slipper jag det imorgon iallafall. :)
bild från Johannas 40 års fest.

snälla förstå.


harry potter

Efter att ha pluggat lite, tränat, tagit en varm dusch och fixat naglarna så ska jag nog nu ta och krypa ner i sängen och titta på Harry Potter och de vises sten. Haha har varit sugen länge på att titta på dom där filmerna barnslig som jag är. Men jag har alltid älskat dom. Och det var ju inte precis igår man tittade på den första.
i första filmen
sista filmen, skillnad ? - Ja!

i only miss you when i'm breeaathin'

Gissa vad ?! Den 24'e mars ska jag och mina två älsklingar Melis & José se JASON DERULO LIVE !
Biljetterna är bokade och jag är superglad !

Even walls get interesting when you're studying.

Studiedag idag, så sjukt skönt. Sov till kanske 11, så det blev inte superlänge men helt klart sovmorgon. Nu har jag tittat på några avsnitt av Scrubs och bara chillat men det börjar bli dags att ta tag i pluggandet. Blir nog att göra klart lite engelska och kanske försöka mig på geografi frågorna. Tråkigt, men som tur är inte det värsta.
gammal bild.

Shadows searching through the night.

Dålig uppdatering igen. Men aja, i lördags var jag med Mooonia hela kvällen. Shit vad länge sen det var, vi snacka massa bullshit, hon kolla igenom skolkatalogen sen drog vi ut och träffade Wille och Tompa. Mucho trevligt. Sen vid typ 02.30 gick jag och mötte lillebror som helt plötsligt inte skulle sova hos A. Så man kan ju säga att de blev aningen sent i lördags eftersom mamma och pappa hade gäster osv. Och i söndags va jag med monia igen vi latade oss mest bara men det var najs det med. Sen drog jag på hockey med Lina på kvällen. Matchen gick inte så bra men det var kul att titta ändå. Plus att det var kallare än någonsin i ishallen. Eller så är det bara jag som inte lär mig att ta på mig tillräckligt med kläder?
Lina tog även med sin systemkamera på matchen som jag passade på att låna lite eftersom mitt objektiv är trasigt. Så är här några av bilderna vi tog. :)

. . .

This could be the last mistake that I would ever want to do,
all i ever do is give. It's time you see my point of view.

sjukhuset

Hejsan! Bara jag och lillebror hemma för tillfället men snart kommer mamma och hämtar oss för att åka och hälsa på Moster Katta på sjukhuset, hon har blivit bättre nu iallafall så det är tur. Se nska vi väl fixa en farsdagspresent till pappa. Måste göra mig klar nu, skriver mer sen !

I see it in your eyes that you're listening.

Gaaah, riktigt trött tjej. Men dagen har faktiskt varit helt okej. Lektionerna var sega, men det är dom väl typ alltid så det va inget nytt. Sen åkte jag till Järna och träffa mamma och Ella. Men tyvärr inte moster för hon hade hamnat på akuten i södertälje, tycker så synd om henne ! Stackarn som rest enda från norrland för att gå på dop imorgon men det verkar inte bli något dop för hennes del, ist blir det operation. :( Men hon mår nog bra snart igen.
Och jag fick några timmar att spendera med min lillkusin som dessutom fyller 9 år idag, (GRATTIS ELLAAAA!) så vi tittade lite på träningen sedan tittade vi på svampbob fyrkant, musse pigg och lekte med små plasthästar. Kändes bra att va liten för ett tag haha!
Nu sitter jag, mamma och lillebror bänkade framför idol. HEJA MOA !

i love you, habibi


Jag har alltid varit säker på att jag kan göra fel.

Jag har inte riktigt varit på blogghumör dom senaste dagarna som ni kanske har märkt. Eller aah, M har märkt iallafall eftersom hon klagade i skolan så jag får väl rycka upp mig och skriva lite. Den här veckan har bestått av plugg, plugg, plugg & lite träning. Men mest av allt fullt upp med skolan. Hade idrottsprov igår. Shit vart skitsur efteråt eftersom jag hade pluggat som en galning kvällen innan så va provet lätt utan all stressplugg... Och jag fick tillbaka mitt geografiprov med VG+ vilket kändes riktigt bra !
Imorgon är det äntligen fredag, känns som att det behövs. Jag är trött, grinig och allmänt tjurig för att jag sover för lite och har långa skoldagar. Ingen bra kombination för er som inte vet det. Min moster Katta och lillkusinen Ella från norrland flög ner hit till sthlm idag så ska träffa dom imorgon, det blir awesome! Men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på någon timmer mer sömn inatt än tidigare i veckan. 
Och som kompensation till M för mitt dåliga bloggande kommer massa tråkiga bilder också.

sommarvärme i ishallen.

Har typ nyss kommit hem efter att ha varit på ytterligare en hockeymatch i Järna ishall. Börjar fundera på om det börjar bli mitt andra hem... Följde med för att mormor & morfar skulle dit och kolla och jag ville ju träffa dom lite mer. Men gissa vilka som dök upp där efter första perioden ?
- Jo, Miranda och Dennis ! Wiiiee !
Då blev det genast roligare och vi kom på att det var sommarvärme i ishallen idag, fast man tappade känseln i tårna, fingrarna, benen. Ja överallt egentligen.
Dom följde iallafall mig hela vägen hem, så gulligt av dom. Nu börjar jag få tillbaka värmen i kroppen, så ska gå och göra lite plugg sen blir det sängen. Skola imorgon då, tagga. Eller ?

Grattis Johanna !

Firade ju Johannas 40 årsdag på kallfors igår med 70 andra personer. Var rätt så trevligt, dock långtråkigt eftersom de typ inte var några i min ålder eller som jag kände. Men helt ok ändå.
Mamma & Morbror
Kvällen blev visst lite lång så Märtha somnade (:

jag saknar dig,

 

farmor ♥


kallfors.

Ska snart åka mot kallfors för att fira Johanna som fyller 40 år idag, morbror kommer och hämtar oss om ca en halv timme. Får se hur kvällen blir.. Men aja har inte tid att skriva mer nu. :)

Shiiiet så bra hon är !

i won't run.

Riktigt skönt att sova länge idag, vaknade för någon timme sen och har kollat på scrubs sen dess och bara latat mig. Haha hur skönt ?
Nu ska jag iallafall fixa mig och sen gå och möta Josefine vid bussen. För att senare kolla på skräckfilm osv, kommer förmodligen ångra att jag gick med på det. Tror fortfarande att någon ska komma och dra mig i fötterna på natten efter att ha kollat på paranormal activity med S, L & A.
Fyyy för att ni övertalade mig.
Aja måste öka nu, OCH juste skolkatalogen kom idag. Så nu får man kanske veta vilka alla nya är. ^^
haha va fiiint.

november

Det slog mig nyss att det redan är november, då är det ju snart jul... shit !
Jag längtar nog lite tills snön och de kommer fast ändå inte, kan inte  bestämma mig haha men julen är ju supermysig så den måste man ju längta efter :)
Aja nog med svammel, ska fixa mig nu och sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till södertälje tror jag och fixa lite saker och jag ska få hämta ut ett par nya linser eftersom alla inte har kommit... Något fel hos leverantören men jag får iallafall ett par så då kanske jag kan se ordentligt igen ;)
charmig tjej.

en del av dig,

Mina tankar är dina tankar fast det vet du knappast om
Trots att du lever nån annanstans så visar du dig ändå gång på gång.

västeråsarna.

Igår var jag och simon med våra kompisar Erik och Ida från västerås, jag hann inte skriva om det igår men som sagt nu gör jag ju det. Vi åkte och mötte dom i sthlm. Så var tvungen att gå upp jättetidigt, inte så kul men värt det. :)
Vi bestämde oss för att åka till södertälje för att äta och sedan vidare till järna, här tittade vi på film och lite sånt bara chillade sen blev det kväll och dags för dom att åka hem,
så vi följde dom till östertälje.
Kanske inte så intressant läsning men det var min gårdag, mycket rolig dag :)
bild från turkiet för några år sedan.